spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Μια φορά κι έναν καιρό... Παιδικός σταθμός - Κέντρο προσχολικής βρεφονηπιακής αγωγής
Μια φορά κι έναν καιρό... Παιδικός σταθμός - Κέντρο προσχολικής βρεφονηπιακής αγωγής PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.05.10
Παιδικός σταθμός 210 99 27 200 Σοφοκλή Βενιζέλου 122, Ηλιούπολη Βρεφονηπιακός σταθμόςΜια φορά κι έναν καιρό... η Βάσω Σωτηριάδη, διπλωματούχος βρεφονηπιαγωγός με πολυετή πείρα, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις, την επαγγελματική και προσωπική της εμπειρία, την ενέργεια και την αγάπη της για τα παιδιά και να στήσει ένα χώρο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της προσχολικής ζωής.

Η λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού βασίστηκε σε ένα αποτελεσματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αυστηρώς καθορισμένη υγιεινή διατροφή, απόλυτη ασφάλεια των παιδιών, άμεση επικοινωνία με τους γονείς και, φυσικά, στο παιχνίδι και το γέλιο, επιστρατεύοντας έμπειρους βρεφονηπιαγωγούς, παιδοψυχολόγο και παιδίατρο, καθώς και σχολικό για τη μεταφορά των νηπίων στον παιδικό σταθμό.

Ο παιδικός σταθμός μας, στην Άνω Ηλιούπολη, υιοθετεί σύγχρονες και δημιουργικές προσεγγίσεις στην εκπαίδευση αυτής της τρυφερής ηλικίας, αντιμετωπίζοντας το κάθε ένα από τα παιδιά, ακριβώς όπως πιστεύουμε πως πρέπει : σαν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίπτωση.

Διεύθυνση
Σοφοκλή Βενιζέλου 122, Ηλιούπολη, 16342
Tηλέφωνο : 210 99 27 200
E-mail : Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Τελευταία ανανέωση ( 23.05.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB