spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης
Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.09.10

pantazopoulos_photoΑπό τον Δημήτρη Πανταζόπουλου υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης πήραμε με email την παρακάτω ανακοίνωση
Ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος , με επιστολή του προς το κ. Δήμαρχο γνωστοποίησε την απόφασή του να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του προσεχούς Νοεμβρίου.
Ο τίτλος της παράταξης πολιτών που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του και τους οποίους εκπροσωπεί ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος , είναι ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.
Με την ευκαιρία της επιστολής αυτής ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος τονίζει την ανάγκη η προεκλογική επικοινωνία όλων των παρατάξεων με τους πολίτες και μεταξύ τους ,να κινηθεί σε δημοκρατικά επίπεδα και η Ηλιούπολη να μπορεί να περηφανευθεί για τον υψηλό πολιτικό πολιτισμό όλων των παρατάξεων.

Επίσης σε δεύτερη ανακοίνωση αναφέρει:
Ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος , με δεύτερη επιστολή του προς το κ. Δήμαρχο όρισε τους εκπροσώπους της παράταξής ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για την διαπαραταξιακή επιτροπή που συστήνεται , κατά νόμο , για την διάθεση των διαθεσίμων διαφημιστικών χώρων και θέσεων στις πολιτικές Δημοτικές παρατάξεις που θα λάβουν μέρος στις εκλογές . Πρόκειται για τους κ.κ. Παναγιώτη Κακριδώνη και Γιώργο Μπαλτά οι οποίοι ή από κοινού ή και ο κάθε ένας χωριστά θα συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της Επιτροπής . Το θέμα της σύστασης της επιτροπής , θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου την προσεχή Πέμπτη
Τελευταία ανανέωση ( 12.10.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB