spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow Ανοιχτή Επιστολή του Σπύρου Προβιά Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»
Ανοιχτή Επιστολή του Σπύρου Προβιά Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.10.10

spyros_proviasΠήραμε με e-mail την Κυριακή 3 Οκτ 2010 την παρακάτω ανοικτή  επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε. pdfΕπιστολή  

«Αποσύρω την στήριξη και εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Β. Βαλασόπουλου για τους παρακάτω λόγους»

Υπηρετώ την Δημοτική Παράταξη, «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» επί 20 συνεχή χρόνια με συνέπεια, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα. Τα 16 χρόνια υπηρέτησα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης από διάφορες θέσεις, όπως Αντιδημάρχου, Προέδρου ΝΠΔΔ, κλπ, τις οποίες μου ανέθετε ο επί 16 χρόνια επιτυχημένος Δήμαρχος Θόδωρος Γεωργάκης. Τα τέσσερα (4) τελευταία χρόνια υπηρετώ από τη θέση της αντιπολίτευσης ως δημοτικός σύμβουλος και πάλι με συνέπεια και μαχητικότητα ενάντια σε μια δημοτική αρχή, που δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όχι μόνο δεν απέδωσε σε κανένα τομέα και κανένα έργο δεν πρόσφερε στην πόλη μας, αλλά ούτε να συντηρήσει τα έργα του Δημάρχου Γεωργάκη και της παράταξης μας δεν αξιώθηκε.

Έχω αναφερθεί πολλές φορές στην ανυπαρξία αυτής της Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο- ύστερα από πολλές συγκυρίες και μεθοδεύσεις- τον Γιάννη Αναγνώστου.

Με πλήρη συναίσθηση των γραφομμένων μου ήθελα να γνωστοποιήσω στους αγαπητούς συμπολίτες και στις αγαπητές συμπολίτισσες, που επί χρόνια με τιμούν με την ψήφο τους, ότι πίστεψα πως θα μπορούσε να σταθεί αντιμέτωπος σ'αυτή την θλιβερή κατάσταση και να ανατρέψει την απραξία στο Δήμο μας από την σημερινή Δημοτική Αρχή, ο φερόμενος ως πολυπράγμων Βασίλης Βαλασόπουλος. Είχε καταφέρει να «τρυπώνει», κυριολεκτικά σε κρατικές θέσεις, πάντα διορισμένος και πεπλανημένα πίστεψα πως είχε το σθένος, την ικανότητα, το ήθος , την σεμνότητα και την λεβεντιά να μας εμπνεύσει και να είναι άξιος συνεχιστής του έργου του Θ.Γεωργάκη.

Δυστυχώς και προς μεγάλη μου έκπληξη τόσο δική μου, όσο και άλλων συναγωνιστών-συμπολιτών, διαπίστωσα πως ο άνθρωπος αυτός φέρεται υποκριτικά και διπρόσωπα, με περισσή αλλαζονεία, με έντονα τα σημάδια πόλωσης των ιδίων των συντρόφων μας και αυτό έγινε αισθητό αμέσως μόλις πήρε τον άλλο «διορισμό», δηλ. το λεγόμενο «χρίσμα» από το ΠΑ.ΣΟ.Κ

Με αυτά τα δεδομένα φανταστείτε ποιο πρόσωπο θα έχει να επιδείξει και ποια αυτοκρατορική συμπεριφορά θα φανέρωνε, αν ποτέ κατάφερνε να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους και να εκλεγεί Δήμαρχος!

Για το λόγο αυτό αποσύρω κατηγορηματικά και χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη την στήριξη και εμπιστοσύνη που είχα στο πρόσωπο του. Κατά την άποψη μου και κατά την άποψη πολλών συμπολιτών, με τους οποίους σε καθημερινή βάση βρισκόμαστε και συζητάμε, ο κ. Βαλασόπουλος δεν μπορεί να μας εκπροσωπήσει και με το αξίωμα του Δημάρχου να εκπροσωπήσει την ωραία πόλη μας, το Δήμο Ηλιούπολης για τον οποίο έχουμε δουλέψει και δουλεύουμε συνεχώς για να γίνεται όλο και καλύτερος.

Έστω και με καθυστέρηση κατάλαβα ότι στην πόλη μας για το υψηλό αξίωμα του Δημάρχου ταιριάζει περισσότερο και μπορεί να ανταποκριθεί με πληρότητα και ευαισθησία να υπηρετήσει αξίες και οράματα και ασφαλώς να συνεχίσει το έργο της Δημοτικής Αλλαγής και του Δημάρχου Θεόδωρου Γεωργάκη, ο συνάδελφος και συνεργάτης στο Δήμο Ηλιούπολης, επί πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Δημήτρης Πανταζόπουλος.

Μπορεί σε κάποιες στιγμές εντός ή εκτός Δημοτικού Συμβουλίου να είπα κάτι, που τον ενόχλησε όμως δεν είχα κακή πρόθεση. Ο αυθορμητισμός ,που πολλές φορές χωρίς να το θέλουμε γίνεται παρόρμηση, μας κάνει να εκφραζόμαστε διαφορετικά. Εκτιμώ πως ο Δημήτρης με την ανωτερότητα που τον διακρίνει θα τα αντιπαρέλθει.

Ενδεχομένως να στενοχώρησα και άλλους συναγωνιστές, ας το ξεπεράσουν, δεν είχα ποτέ δόλια σκέψη. Είμαι και παραμένω εργάτης της πόλης και αγωνιστής χωρίς οπισθοδρόμηση.

Γνωρίζω πως ο Δημήτρης Πανταζόπουλος είναι ευαίσθητο και λόγω επαγγέλματος, ως εκπαιδευτικός και πιστεύω σε εκείνον και στο ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΑΙΟΙΚΗΊΊΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, που ηγείται. Δηλώνω ότι συστρατεύομαι στον αγώνα για την νίκη στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, με σκοπό το καλό τον Δήμου μας και των συνδημοτών μας.

Όπως πάντα θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε. Οι νέες συνθήκες που διαγράφονται στην Αυτοδιοίκηση με το νέο Νόμο «Καλλικράτης» απαιτούν στελέχη άξια και με αξίες, σεμνά και μετριοπαθή, με ήθος και ευπρέπεια. Απαιτούν δουλειά και προγραμματισμό για να πάει η κοινωνία μας μπροστά. Είμαι παρών, μάχιμος και μαχητής.

Σπύρος Προβιάς Δημοτικός Σύμβουλος τ. Αντιδήμαρχος Ηλιούπολη

Τελευταία ανανέωση ( 03.10.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB