spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow Στην πλατεία Αναγνωσταρά και στην πλατεία Βεάκη ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος
Στην πλατεία Αναγνωσταρά και στην πλατεία Βεάκη ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.10.10
prota_h_hlioupoliΣτην πλατεία Αναγνωσταρά στην Αγία Μαρίνα βρέθηκε την Τρίτη το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, σε μία έντονα συμβολική, αλλά και ουσιαστική κίνηση. Εκεί, έλαβε χώρα η πρώτη από μία σειρά ανοικτών συνελεύσεων σε κάθε γειτονιά της πόλης μας. Στο πλευρό του Βασίλη Βαλασόπουλου ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ από την ευρύτερη περιοχή, ενώ πολύς ήταν ο κόσμος που προσήλθε από τη γύρω γειτονιά.
Ο υποψήφιος δήμαρχος, σε μία σύντομη τοποθέτησή του, τόνισε τη σημασία της πρωτοβουλίας αυτής, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «η φωνή μας θα φτάσει σε κάθε γειτονιά, σε κάθε γωνιά της πόλης». Και φυσικά εξήγησε, ότι η πλατεία Αναγνωσταρά ήταν η ιδανική επιλογή για το ξεκίνημα αυτής της πρωτοβουλίας των ανοικτών συνελεύσεων, ως η πλέον απομακρυσμένη από το κέντρο και υποβαθμισμένη γειτονιά - περιοχή της Ηλιούπολης. Αφού ο Β. Βαλασόπουλος ανέλυσε τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης, τόσο γενικά για το Δήμο, όσο και ειδικότερα για την περιοχή, συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής, προσπαθώντας να απαντήσει στις αγωνίες τους, αλλά κυρίως ακούγοντας προσεκτικά ό, τι είχαν να του πουν.

Στην περιοχή Εργατών Τύπου, και συγκεκριμένα στην πλατεία Βεάκη, βρέθηκε την Παρασκευή 1.10.2010, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία ανοικτών εκδηλώσεων σε κάθε γειτονιά της Ηλιούπολης, ξεκινώντας μάλιστα από τις πλέον υποβαθμισμένες και ξεχασμένες. Παρόντες και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, καθώς και πολλοί κάτοικοι της περιοχής, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματά τους, αφού πρώτα σε μία σύντομη ομιλία του ανέπτυξε τις θέσεις και τις δεσμεύσεις του ως αυριανή δημοτική αρχή.
Η επόμενη ανοικτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, και συγκεκριμένα 4/10/2010 ώρα 6:30 οδός Κύπρου (5ος Παιδικός Σταθμός).
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB