spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow Στην Ηλιούπολη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Βασίλης Κικίλιας
Στην Ηλιούπολη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Βασίλης Κικίλιας PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.10.10
kikilias_ilioupoliΣε εκδήλωση με θέμα "Αυτοδιοικητικές & Περιφερειακές Εκλογές" που διοργάνωσε ο Β2 Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010 στη Ηλιούπολη μίλησε ο  υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βασίλης Κικίλιας.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Β2 Νομαρχιακής Βαγγέλης Κοκόσης ο ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου  ο  υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βασίλης Κικίλιας, οι βουλευτές Βύρων Πολύδωρας, Κωστής Χατζηδάκης ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μανώλης ο τ. πρόεδρος της Β2 νομαρχιακής Παρασκευάς Γιαννόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης Ελληνικού Νάσος Σπυρόπουλος.Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ικανοποιημένους από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Β2 Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ), μιας και του δόθηκε η ευκαιρία να'ρθει σε επαφή με τον απλό νεοδημοκράτη, αφουγκραζόμενος τους προβληματισμούς και τις ανάγκες τους. Ο κ. Κικίλιας αναφερόμενος στις περιφερειακές εκλογές είπε «Το αύριο είναι δικό μας, ελπίζουμε για το νέο και το νέο είμαστε εμείς σε αυτές τις εκλογές, ο κόσμος έδειξε έτοιμος να στηρίξει τους νέους, φιλόδοξους και οραματιστές πολιτικούς».

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας .   

Στον υποψήφιο περιφερειάρχη δόθηκε η δυνατότητα λίγο προτού την ομιλία να επισκεφτεί το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης  που εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες στην Ηλιούπολη.Ο κ. Κικίλιας συνοδευόταν κατά την επίσκεψη του στο μουσείο από τον δήμαρχο Ηλιούπολης Γιάννη Αναγνώστου, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τ. πρόεδρο της Β2 ΝΟΔΕ Παρασκευά Γιαννόπουλο, τους αντιδημάρχους Γιάννη Μπότο και Χαράλαμπο Κολιοφώτη και τους δημοτικούς συμβούλους Γαβριήλ Αραμπατζή, Δημήτρη Πίσσα, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο και Παπανικολάου Γιώργο, καθώς και τον πρόεδρο της Β2 ΝΟΔΕ Βαγγέλη Κοκόση.

 

Τελευταία ανανέωση ( 05.10.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB