spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow Παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος Ηλιούπολης
Παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.10.10
img_9626cΠραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (4.10.10 ) το βράδι στο Δημοτικό Αναψυκτήριο «Δ. Κιντής» η παρουσίαση των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο . Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση Πολιτών της Ηλιούπολης ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος , οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι συνεργάτες του , φανερά ικανοποιημένοι από την αθρόα προσέλευση , δεν έκρυβαν την χαρά τους για την πρωτοφανή απήχηση που είχε η πρόσκλησή τους για την εκδήλωση της Παράταξής τους.
Σημαντικό στοιχείο της εκδήλωσης ήταν η έγκαιρη προσέλευση των Δημοτών που γέμισαν ασφυκτικά τις τρεις αίθουσες του Αναψυκτηρίου και κατέλαβαν και τον εξωτερικό χώρο και προς τις δύο εισόδους του κήπου. Άνθρωποι απλοί ,αποφασισμένοι , με άποψη , διεκδίκησαν με την παρουσία τους , το δικαίωμά τους να αποφασίζουν αυτοί για την Πόλη τους . Διεκδίκησαν , το δικαίωμά τους να τιμούν την φιλία τους και μέσα από την εκδήλωση αυτού του δικαιώματος τους να διδάσκουν πως δεν χάθηκαν όλα . Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι –πολίτες με περισσή πίστη στον Άνθρωπο και την Δημοκρατία.
Ήταν εκεί γιατί ο Δημήτρης Πανταζόπουλος είναι ένας από αυτούς . Ένας από αυτούς που την καταξίωσή του την πέτυχε μέσα από την δουλειά του και την επαφή μαζί τους. Τον βλέπουν κάθε μέρα στη δουλειά του . Τον βλέπουν κάθε μέρα να είναι δίπλα τους με τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους προβληματισμούς . Τον βλέπουν να δίνει τον ελεύθερο χρόνο του απλόχερα στα κοινά της πόλης. Δεν πληρώνεται για να «παράγει» πολιτική . Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός .
Στα μάτια αυτών των συμπολιτών μας , στο σφίξιμο των χεριών , στο χτύπημα στην πλάτη , έβλεπες την ελπίδα πως σ΄αυτή τη προσπάθεια του Δημήτρη Πανταζόπουλου εναποθέτουν όχι απλά την ελπίδα της Νίκης του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος αλλά και της δικής τους , προσωπικής , Νίκης.
Στη συγκέντρωση απηύθηνε χαιρετισμό ο παρευρισκόμενος Δήμαρχος της πόλης κ. Αναγνώστου και ο κ. Νίκος Αρβανίτης εκ μέρους της παράταξης «Χρώμα στην Πόλη» του κ. Πατσαβού .
Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος στη σύντομη ομιλία του κέρδισε το ακροατήριο που τον χειροκρότησε με ενθουσιασμό και είπε... Κλικ ΕΔΩ
Την ομιλία του κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων από τον ίδιο. Ο ενθουσιασμός των συγκεντρωμένων πολιτών τους έκανε όλους ιδιαίτερα χαρούμενους . Με μια οργανωμένη ροή της διαδικασίας παρουσίασης η εκδήλωση έκλεισε με σχόλια , όσον βρίσκονταν μακριά από την είσοδο , για τις τεχνικές αδυναμίες που παρουσιάστηκαν από τις ηχητικές εγκαταστάσεις στον εξωτερικό χώρο. Οι παράγοντες του αναψυκτηρίου δήλωναν τον αιφνιδιασμό τους και την αδυναμία τους να καλύψουν επαρκώς μια τέτοια προσέλευση πολιτών.
Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν κατά αλφαβητική σειρά είναι:
  1. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  2. ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΣΤΡΑΒΑΚΟΥ     ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΣΑ)
  3. ΒΑΝΑ    ΣΟΦΙΑ
  4. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ    ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  5. ΒΕΡΒΕΛΑΚΗΣ     ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  6. ΒΟΡΓΙΑΣ    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  7. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ
  8. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ    ΒΑΣΙΛΗΣ
  9. ΔΗΜΙΖΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ
  10. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  11. ΖΑΝΝΙΑΣ    ΣΠΥΡΟΣ
  12. ΖΑΧΕΙΛΑ    ΜΑΡΙΑΝΝΑ
  13. ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ    ΒΑΣΙΛΙΚΗ 
  14. ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΡΑΜΠΕΛΛΑ
  15. ΚΑΚΡΙΔΩΝΗΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  16. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  17. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  18. ΚΑΡΡΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ
  19. ΚΕΦΑΛΑΣ    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  20. ΚΟΝΤΙΔΟΥ    ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)
  21. ΚΟΥΒΕΛΑΣ    ΠΕΤΡΟΣ
  22. ΚΟΥΚΟΣ    ΑΝΔΡΕΑΣ
  23. ΛΙΝΑΡΔΟΣ     ΑΝΤΩΝΗΣ
  24. ΜΑΡΚΟΥ    ΕΥΛΑΛΙΑ (ΕΥΗ)
  25. ΜΑΡΟΥΔΑ-ΒΟΥΤΟΥ    ΜΑΓΔΑ
  26. ΜΠΑΛΙΝΑΚΟΥ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
  27. ΜΠΕΝΑΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  28. ΝΑΚΟΥ    ΕΛΕΝΗ
  29. ΝΙΟΛΑΚΗΣ    ΜΑΝΩΛΗΣ
  30. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ    ΚΩΣΤΑΣ
  31. ΟΡΦΑΝΟΣ    ΠΕΤΡΟΣ
  32. ΠΑΓΟΥΡΑ  ΝΤΙΝΑ
  33. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΗΣ    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  34. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  35. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ    ΧΡΗΣΤΟΣ
  36. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  37. ΠΑΠΑΜΩΚΟΥ    ΑΓΑΠΗ
  38. ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΟΥ-ΔΗΜΑΚΕΑ   ΜΑΡΙΑ
  39. ΠΕΠΠΕΣ    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
  40. ΠΟΥΛΟΣ    ΓΙΑΝΝΗΣ
  41. ΡΑΣΣΙΑ    ΘΕΟΔΩΡΑ
  42. ΡΟΠΑΪΤΟΥ - ΛΙΝΑΡΔΟΥ   ΕΛΕΝΗ
  43. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  44. ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ-ΧΑΜΟΥ    ΑΡΙΣΤΕΑ
  45. ΤΖΙΦΑΣ    ΜΙΧΑΗΛ
  46. ΤΣΙΓΑΛΟΥ-ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ    ΞΑΝΘΙΠΠΗ
  47. ΤΣΙΤΣΙΠΗΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  48. ΧΑΤΖΗΝΤΑΝΟΣ    ΙΓΝΑΤΙΟΣ
  49. ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  50. ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ    ΦΩΤΗΣ
Τελευταία ανανέωση ( 08.10.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB