spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ - Στον Άγιο Κωνσταντίνο ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Πανταζόπουλος
ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ - Στον Άγιο Κωνσταντίνο ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Πανταζόπουλος PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.10.10

logo-enotaytokiΤην Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010, ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος, Υποψήφιος Δήμαρχος και επικε-φαλής του «ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ», συνεχίζοντας τις επαφές του με τους κατοίκους της Πόλης μας, συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, επισκέφθηκε την περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου. Η εν λόγω περιοχή αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, τα οποία βέβαια γνωρίζει διότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή, αλλά η άμεση επαφή και επικοινωνία με τους κατοίκους θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος τρόπος ενημέρωσης και ανάδειξης των προβλημάτων.

Πραγματικά η συμμετοχή υπήρξε πολύ μεγάλη και οι κάτοικοι συζήτησαν και ενημέρωσαν τον κ. Πανταζόπουλο για την κατάσταση την οποία βιώνουν καθημερινά. Ο κ. Πανταζόπουλος αφού άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των κατοίκων, ανέπτυξε με συντομία το πρόγραμμα του συνδυασμού γενικά και ειδικά για την περιοχή. Επιγραμματικά ανέφερε ότι εφόσον εκλεγεί θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για τη επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους κατοίκους και θα διατηρήσει την επαφή μαζί τους αμείωτη.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB