spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow Αραμπατζής Γαβριήλ - Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα
Αραμπατζής Γαβριήλ - Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.10.10

karta_perifereiakos1Ο Αραμπατζής Γαβριήλ,
γεννήθηκε το 1973 στην Θεσσαλονίκη, είναι διπλωματούχος  ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων - Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σε Τεχνολογίες Συστημάτων Μικροηλεκτρονικής και Πληροφορικής, Μεταπτυχιακό στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα.
Εργάστηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο εργαστήριο επεξεργασίας εικόνας και πολυμέσων,  στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας. Έχει διδάξει πληροφορική σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε Στρατιωτική Σχολή, σε ΙΕΚ, σε ΚΕΚ, στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Ηλιούπολης.
Από το 2006 είναι δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης.Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης (2008 -2009), πρόεδρος της δημοτικής κατασκευαστικής επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης (2007) και είναι αντιπρόεδρος της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Ηλιούπολης. Έχει διατελέσει μέλος διοικητικού συμβουλίου της Galileo Hellas SA (2009) ενώ σήμερα είναι μέλος της Δ.Σ. της ΜΟΔ. Τον Δεκέμβριο του 2013 εκλέχτηκε  υπεύθυνος υποδομών και δικτύων της Β1 νομαρχιακής οργάνωσης διοικούσας επιτροπής (ΝΟΔΕ) Αθηνών Νέας Δημοκρατίας και τον Μάρτιο του 2014  υπεύθυνος υποδομών και δικτύων περιφέρειας για το Λεκανοπέδιο Αττικής.  Σήμερα είναι προϊστάμενος του γραφείου Πληροφορικής του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και  διδάσκει στο κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Καισαριανής. Επίσης από τον Ιανοάριο του 2014 είναι πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.). 

   
komoytsakos_arampatzis
Τελευταία ανανέωση ( 15.05.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB