spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Δημοτικές Εκλογές 2010 arrow Όλοι μαζί θα καθορίσουμε την εξέλιξη της ζωής μας, στην πόλη μας - Ευχαριστήριο Παναγιώτης Πατσαβός
Όλοι μαζί θα καθορίσουμε την εξέλιξη της ζωής μας, στην πόλη μας - Ευχαριστήριο Παναγιώτης Πατσαβός PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.11.10
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Χρώμα στην Πόλη» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συμπολίτες μας που με αίσθημα ευθύνης, γνώση και ανιδιοτέλεια μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, στις δημοτικές εκλογές.
Βεβαιώνουμε δε ότι, από τη θέση που μας εμπιστευθήκατε θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για:
α) Διαφάνεια και συμμετοχή όλων, στις αποφάσεις, στον σχεδιασμό, στον προγραμματισμό και στον έλεγχο.
β) Κατοχύρωση της Δημόσιας περιουσίας με πολιτική απόφαση, απόδοσή της στους δημότες και αξιοποίησή της προς όφελος όλων.
γ) Άμεση - απευθείας - καταβολή όλων των πόρων που μας αναλογούν από την κεντρική εξουσία, διεκδίκηση όσων μας παρακρατούν και την άντληση κάθε ποσού μέσω προγραμμάτων με σχεδιασμό για καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη μας.
δ) Άμεση έναρξη των διαδικασιών για την οργάνωση της πόλης μας έτσι ώστε να προλάβουμε την περαιτέρω υποβάθμισή της .
Η πρότασή μας είναι υλοποιήσιμη.
Αφορά την ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ στις τοπικές αγορές, στις γειτονιές και αποκέντρωση υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, για να κάνουμε ένα μεγάλο αστικό πάρκο την πόλη μας.

Δώσαμε ένα τίμιο αγώνα, απέναντι στη αδικία, την υποκρισία, στους κομματικούς μηχανισμούς και την στασιμότητα. Είμαστε η μόνη κερδισμένη κίνηση πολιτών όταν τα περισσότερα κομματικά ψηφοδέλτια έχασαν μεγάλο μέρος της δύναμής τους σε απόλυτους αριθμούς ψήφων.
Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα χωρίς να καπηλευτούμε, χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση και ψεύτικες υποσχέσεις, χρησιμοποιήσαμε την αλήθεια και το δίκαιο και με αξιοπρέπεια καταθέσαμε την πρότασή μας.
Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας και δηλώνουμε σίγουροι ότι με το ίδιο αίσθημα ευθύνης , με ανιδιοτέλεια και αλληλεγγύη θα κάνουμε όλοι την επιλογή μας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας των δημοτικών εκλογών.

Σας ευχαριστούμε και σας δηλώνουμε ότι όλοι μαζί θα καθορίσουμε την εξέλιξη της ζωής μας, στην πόλη μας.


Για το Χρώμα στην Πόλη
Παναγιώτης Πατσαβός
Τελευταία ανανέωση ( 12.11.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB