spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Ανασυγκρότηση του τμήματος ανδρών volley του Γ.Σ.Ηλιούπολης
Ανασυγκρότηση του τμήματος ανδρών volley του Γ.Σ.Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.11.11
hlioypoli_volley_an«Οργάνωση από το μηδέν»
Η ανασυγκρότηση του τμήματος ανδρών volley του Γ.Σ.Ηλιούπολης ήταν ο πρώτος στόχος των υπευθύνων του συγκεκριμένου τμήματος. Ο πρωτεργάτης...
του όλου εγχειρήματος είναι το  μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος των ανδρικών τμημάτων κος Αργυρός Στράτος (δεξιά στην φωτό) ο οποίος δήλωσε:

«'Θέλοντας να δημιουργήσουμε μια ομάδα πρότυπο με δυναμική και μέλλον, θέσαμε με τους προπονητές τους στόχους και οργανώσαμε από το μηδέν όλα τα τμήματα.Σίγουρα ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι εύκολος.Αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε προβλήματα,όμως η αγάπη για τα παιδιά των τμημάτων μας καθώς και η αγάπη για το άθλημα που υπηρετούμε ,μας πεισμώνει περισσότερο και μας ανοίγει τον δρόμο.Στο μυαλό μας κυριαρχεί πάντα η σκέψη πως ''στις ακαδημίες μας βρίσκεται το μέλλον και η συνέχεια...''. Διανύοντας ήδη τον 2ο χρόνο μόνο χαρές έχω πάρει από την ομάδα και εύχομαι να πάρω περισσότερες.Tέλος θα ήθελα να συμπληρώσω πως έχω την χαρά και την τιμή να συνεργάζομαι με δύο ανθρώπους που για περισσότερο από 20 χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες του στο volley ως αθλητές και τα τελευταία χρόνια ως προπονητές, τον Γιάννη Παπαχρήστο(κέντρο) και τον Κώστα Χατζηκάλφα (αριστερά) που μαζί τους μπορείς να είσαι σίγουρος για την επιτυχία».
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB