spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τρίτη Άποψη arrow Αραμπατζής Γαβριήλ Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης - Δημόσια Περιουσία
Αραμπατζής Γαβριήλ Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης - Δημόσια Περιουσία PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.11.11

dp_arampatzis_gavrielΤο θέμα της δημόσιας περιουσίας, είναι ένα από τα πιο σοβαρά θέματα για την πόλη μας και ανεξάρτητα από όποιες παραταξιακές διαφορές και διαφορετικές προσεγγίσεις, η μέχρι σήμερα πορεία δείχνει ότι η ενότητα και η συντονισμένη δράση φέρνει θετικά αποτελέσματα για την πόλη μας.

Το τελευταίο διάστημα, σχεδόν μέσα σε ένα μήνα, υπάρχουν δυο σημαντικές αποφάσεις:
* η αναίρεση του απαλλακτικού, υπέρ των κληρονόμων Νάστου, βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών , από τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου
* και η απόφαση από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών όπου απορρίπτει τις αγωγές των κληρονόμων.

Όταν λοιπόν είμαστε ενωμένοι, έχοντας συντονισμένη δράση και στόχους, έχουμε θετικά αποτελέσματα και χωρίς την υποστήριξη μεγάλων δικηγορικών γραφείων. Θεωρώ ότι έπαιξε καθοριστικό ρολό στις μέχρι τώρα αποφάσεις η ανάδειξη του θέματος «δημόσια περιουσία» από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου, με την κίνηση που έγινε να υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά και να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά των κληρονόμων. Η κίνηση αυτή έγινε με τη βοήθεια της ενισχυμένης νομικής υπηρεσίας του Δήμου μας σε συνεργασία με τους άλλους δύο δήμους Αργυρούπολης και Αλίμου. Πρέπει το Δημοτικό συμβούλιο, όπως έχει πει και ο τ. Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, να επιβραβεύσει ηθικά τους νομικούς του δήμου για την στάση τους μέχρι σήμερα, σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα και να τους οπλίσει με δύναμη για να συνεχίσουν αυτόν τον αγώνα.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει συνέχεια στο θέμα της δημόσιας περιουσίας και χρειάζεται συμμετοχή απ' όλους. Μόνο με τη συμμετοχή και τον αγώνα όλων, αυτή η περιουσία της Ηλιούπολης, δεν θα ξεπουληθεί (κάτι που σχεδιάζει η σημερινή κυβέρνηση). Η δημόσια περιουσία της Ηλιούπολης πρέπει να περιέλθει στα χέρια του λαού προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες για ελεύθερους χώρους, χώρους πρασίνου, χώρους απόλαυσης και αναψυχής και, όπου χρειάζεται, χώρους για την εξυπηρέτηση κοινωνικών αναγκών.

Αραμπατζής Γαβριήλ
Ηλεκτρολόγος Μηχ. & Μηχ. Υπολογιστών ΕΜΠ MSc
Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

Τελευταία ανανέωση ( 04.01.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB