spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τρίτη Άποψη arrow Γιάννης Μπότος πρώην αντιδήμαρχος Ηλιούπολης
Γιάννης Μπότος πρώην αντιδήμαρχος Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.12.11

thumb_3425Εύχομαι σε όλες τις Ηλιουπολίτισσες και σε όλους τους Ηλιουπολίτες Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

«Πλατεία Ανεξαρτησίας»

Τον Ιούλιο του 2010 λίγο πριν τις Δημοτικές Εκλογές άρχισαν οι εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Ανεξαρτησίας. Μιας Πλατείας η οποία είχε κατασκευασθεί πριν από 40 χρόνια από τον τότε Δήμαρχο Κ. Δελλαπόρτα. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον Γιάννη Αναγνώστου εξασφάλισε χρήματα από Ευρωπαϊκά κονδύλια για ανάπλαση των πλατειών Ανεξαρτησίας, Αναγνωσταρά, Αγίου Νικολάου και Βεάκη. Κατηγορηθήκαμε όμως από πολλούς με πρώτο και καλύτερο τον σημερινό Δήμαρχο κ. Βαλασόπουλο ότι το έργο αυτό είναι προεκλογικές υποσχέσεις και δεν θα γίνει ποτέ. Τώρα που το έργο έγινε και μάλιστα  με μεγάλη καθυστέρηση με αποκλειστική ευθύνη της παρούσης Δημοτικής Αρχής αν και όταν γίνουν εγκαίνια θα πρέπει αν μη τι άλλο να ζητήσετε συγνώμη κ. Βαλασόπουλε και δεύτερο να μας πείτε αλήθεια πότε θα έρθει το Μετρό στην Αγία Μαρίνα που με δική σας πρωτοβουλία εντάθηκε στο πρόγραμμα;
Αυτό μάλιστα δεν ειπώθηκε απλά αλλά μοιράστηκε σε γραπτή σας ενημέρωση και μάλιστα τις πρώτες 20 ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων σας.
Απευθύνομαι όμως και σε όλους εκείνους που σας πίστεψαν και μας κατηγόρησαν. Προσωπικά τους απαντώ. Θα ήμασταν «Βλάκες» αν μπορούσαμε να αρχίσουμε το έργο 8-10 μήνες γρηγορότερα και δεν το κάναμε. Απλώς το κάναμε μόνο και μόνο να μην χαθεί η χρηματοδότηση.

Γιάννης Μπότος πρώην αντιδήμαρχος Ηλιούπολης

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB