spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.01.12

2012-01-22-rotary-pitaΟ Ροταριανός Ομιλος  Ηλιούπολης, στις 17 Ιανουαρίου  στο Ξενοδοχείο ΕΜΜΑΝΤΙΝΑ της Γλυφάδας,  σε Πανηγυρική συνεστίαση του έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας. Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κκ Κ. Σεφτελής, Κ. Παπαδόπουλος και Α. Βασιλείου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Αργυρώ  Πίκουλα και Τ. Ευσταθίου , η Πρόεδρος του ΕΕΣ Ηλιούπολης κα Συνοδινού, Ροταριανοί  με τις συζύγους τους καθώς και πλήθος φίλων του Ροταριανού Ομίλου Ηλιούπολης.

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Ομίλου ροτ Απόστολος Μαμάτας ευχήθηκε  στο  σύντομο χαιρετισμό του,  υγεία, ευτυχία και προκοπή όλων, για το νέο χρόνο 2012.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και όλοι χειροκρότησαν με ενθουσιασμό την τυχερή της βραδιάς για το νόμισμα που κέρδισε.

Αμέσως μετά,  ο Πρόεδρος παρουσίασε τον ομιλητή της βραδιάς  συγγραφέα κο Ν. Κ. Μουλίνο που ανέπτυξε το θέμα «το γέλιο στη ζωή μας »,  και στον οποίο μετά το τέλος της ομιλίας και υπό τα χειροκροτήματα των παρισταμένων του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα.

Ακολούθησε η διανομή δώρων στους τυχερούς παριστάμενους,  ευγενική προσφορά των μελών και φίλων του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος έκλεισε την εκδήλωση  ευχόμενος και πάλι καλή και δημιουργική χρονιά και ευχαριστώντας όλους για την τιμή που έκαναν με την παρουσία τους.
Τελευταία ανανέωση ( 24.01.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB