spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Bγήκαν οι βαθμολογίες των junior - Η Ασπασία Αυγέρη του Α.Ο.Α Ηλιούπολης πρώτη στην κατηγορία της
Bγήκαν οι βαθμολογίες των junior - Η Ασπασία Αυγέρη του Α.Ο.Α Ηλιούπολης πρώτη στην κατηγορία της PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.03.12
juniors-ilioupoli11_408Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ανακοίνωσε τις βαθμολογίες στην κατηγορία των juniors μετά το πέρας του 1ου Πανελλαδικού πρωταθλήματος που έλαβε χώρα σε Γουδή, Παπάγου και Ηλιούπολη. Παράλληλα, βγήκε η προκύρηξη για το 2ο Πανελλαδικό στην Θεσσαλονίκη 21-27 Μαρτίου.
Το πρώτο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Open της Ε.Φ.Ο.Α ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι η Ελληνική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις νέες βαθμολογίες των "πιτσιρικάδων". Στην κατηγορία U12 των αγοριών πρώτος είναι ο νικητής φυσικά του τουρνουά, Ανδρέας Καρδάρης του Ζακυνθινός Α.Ο. Στα 14άρια ο Στέφανος Τσιτσιπάς του Ο.Α Γλυφάδας φιγουράρει στην πρώτη θέση, ενώ στις κατηγορίες των U16 και U18 οι Θεδώρου Ελευθέριος (Ο.Α Πετρούπολης) και Γεώργιος Γιωτόπουλος (Α.Ο.Α. Πατρών) βρίσκονται στην πρώτη θέση των σχετικών βαθμολογιών αντίστοιχα.

Στα κορίτσια η Ναταλία Νικολοπούλου (Ο.Α Αθηνών) κατέχει την πρωτιά στην κατηγορία των U12. Η Ασπασία Αυγέρη του Α.Ο.Α Ηλιούπολης είναι πρώτη στην κατηγορία U14 και στις κατηγορίες U16 και U18 η Μάρθα Ματούλα του Ο.Α Τούμπας και η Αγγελική Κόκκοτα του Α.Ο.Α Χαϊδαρίου απολαμβάνουν την 1η θέση στις κατηγορίες τους.

Την ίδια στιγμή οι ετοιμασίες για το 2ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και ήδη η Ε.Φ.Ο.Α ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, οι οποίοι θα αρχίσουν στις 21 του Μάρτη, ενώ το τουρνουά θα ολοκληρωθεί στις 27 του ίδιου μήνα.

Οι βαθμολογίες των Juniors (αγόρια-κορίτσια) μετά το πέρας του 1ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος

boys12.pdf    
boys14.pdf    
boys16.pdf    
boys18.pdf    
girls12.pdf    
girls14.pdf    
girls16.pdf    
girls18.pdf    
Πηγή: http://tennis24.gr/
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB