spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Διακομματική επιτροπή στο Δήμο Ηλιούπολης για τους χώρους προβολής των κομμάτων
Διακομματική επιτροπή στο Δήμο Ηλιούπολης για τους χώρους προβολής των κομμάτων PDF Εκτύπωση E-mail
  
02.05.12
ekloges_2012Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συστάθηκε διακομματική επιτροπή στο Δήμο Ηλιούπολης για τον προσδιορισμό των χώρων προβολής των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαϊου.     Η διακομματική επιτροπή συνεδρίασε τη Δευτέρα 23/4 και σε αυτή συμμετείχαν ο δήμαρχος Β. Βαλασόπουλος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Δ. Αναστόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κ. Σεφτελής και εκπρόσωποι από όσα πολιτικά κόμματα ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση.     Συγκεκριμένα, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκπροσώπησε ο Μ. Έρημος, γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Ηλιούπολης του κόμματος, τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο Μ. Κουρής, πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Κοίμησης Θεοτόκου Ηλιούπολης, το Κ.Κ.Ε. ο δημοτικός σύμβουλος με τη "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" Φ. Λαγκαδινός, τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. / ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ο Π. Τσαφολόπουλος, τον ΛΑ.Ο.Σ. ο Β. Στίγκας, τη ΔΗΜ.ΑΡ. ο Π. Παπαδόπουλος, τη  Δημοκρατική Συμμαχία. ο Κ. Δέρβος, τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ο Μ. Παλτόγλου, το ΟΧΙ ο Κ. Κουβέλης, την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ο Ν. Μπακάλης, το Κ.Κ.Ε. (μ-λ) / Μ-Λ Κ.Κ.Ε. ο Ν. Βοργιάς και το ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ο Β. Στεργιόπουλος. Όσο αφορά τις ομιλίες, θα διατίθεται η πλατεία Φλέμινγκ, η πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα και το Κλειστό Δημοτικό Θέατρο για τα κόμματα, ενώ για τους υποψηφίους βουλευτές θα διατίθεται το Δημοτικό Αναψυκτήριο στο Άλσος "Δημήτρης Κιντής", το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και το Ειδικό Γυμνάσιο & Λύκειο, έναντι αντιτίμου.
Για τις αφίσες πάρθηκε απόφαση να τοποθετούνται στους στύλους φωτισμού της Δ.Ε.Η. που βρίσκονται στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, τη Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, τη Λεωφόρο Πρωτόπαππα, τη Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, τη Λεωφόρο Ειρήνης, τη Λεωφόρο Κυπρίων Ηρώων και στις οδούς από τις οποίες διέρχονται τα λεωφορεία της γραμμής 206 του Ο.Α.Σ.Α.
Οι 86 διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται στις στάσεις των λεωφορείων του Ο.Α.Σ.Α. θα κατανεμηθούν μόνο στα κοινοβουλευτικά κόμματα, σύμφωνα με το ποσοστό που αυτά έλαβαν στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.
Για το θέμα των εκλογικών περιπτέρων διατέθηκαν η πλατεία Εθνικής Αντίστασης, η πλατεία Φλέμινγκ, η πλατεία Ανεξαρτησίας και η πλατεία Γεωργίου Καραϊσκάκη στα Κανάρια. Συγκεκριμένα:
  • Στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης από τη Ν.Δ., το Κ.Κ.Ε., το ΛΑ.Ο.Σ., τη ΔΗΜ.ΑΡ., τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ και την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
  • Στην πλατεία Φλέμινγκ από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. / Ε.Κ.Μ. και τη Δημοκρατική Συμμαχία.
  • Στην πλατεία Ανεξαρτησίας από τη ΔΗΜ.ΑΡ. και το ΟΧΙ
  • Στην πλατεία Γ. Καραϊσκάκη (Κανάρια) από το ΟΧΙ, το Κ.Κ.Ε. (μ-λ) / Μ-Λ Κ.Κ.Ε. και το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Τελευταία ανανέωση ( 02.05.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB