spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Απόστολος Κακλαμάνης - Περιττή η παρουσία αστυνομίας
Απόστολος Κακλαμάνης - Περιττή η παρουσία αστυνομίας PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.05.12
apostolos_kaklamanisΑπό το γραφείο τύπου του Απόστολου Κακλαμάνη πήραμε το παρακάτω Παραπολιτικό Σχόλιο.
Συνέβη στην Ηλιούπολη...
Καθόλου δεν άρεσε στον πρώην Πρόεδρο της Βουλής και υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθήνας, Απόστολο Κακλαμάνη, η εικόνα που αντίκρισε στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης, όπου την Κυριακή το απόγευμα, γινόταν εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ. Φτάνοντας στην είσοδο του χώρου, ο κ. Κακλαμάνης βρέθηκε μπροστά σε ομάδα ένστολων αστυνομικών οι οποίοι όταν τους ρώτησε «τι ζητούσαν εκεί», τον ενημέρωσαν ότι πήγαν «για να προστατεύσουν» τους προσερχόμενους στην εκδήλωση.

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, αφού ευχαρίστησε, εξήγησε στους αστυνομικούς ότι η παρουσία τους δεν είναι μόνο περιττή. Διευκολύνει αντικειμενικά όσους από την Άκρα Αριστερά και την Άκρα Δεξιά θέλουν να εμφανίσουν τους δημοκρατικούς πολίτες ως φοβικούς και ηττοπαθείς. Δεν γνωρίζουν ή ξεχνούν ότι αν χρειαστεί ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ μπορεί να κάνει πράξη την προτροπή του Γέρου της Δημοκρατίας «τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες».
Μετά την παρέμβαση του κ. Κακλαμάνη οι αστυνομικοί αποχώρησαν και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Τελευταία ανανέωση ( 03.05.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB