spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Κώστας Σεφτελής - Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Απάντηση σε δημοσίευμα συμπολίτη μας PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.10.12

seftelisΑπάντηση στο δημοσίευμα συμπολίτη μας με τα αρχικά Μ.Θ. και με θέμα "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Επισήμανση για άσκοπη σπατάλη νερού και ακούρευτα χόρτα στο διάζωμα", θέλω να αναφέρω τα παρακάτω:   

Το διάζωμα της οδού Νυμφών για το οποίο έγινε αναφορά από τον εκλεκτό μας συμπολίτη, έχει ήδη κουρευτεί από τους κηπουρούς του τμήματος Πρασίνου & Κήπων του Δήμου μας.   

Σε ότι αφορά τη διαρροή νερού στη συγκεκριμένη νησίδα, αυτή οφείλεται σε εκτεταμένες φθορές που έχουν προκληθεί από δαγκώματα σκυλιών στις σωληνώσεις του αυτόματου ποτίσματος. Αυτές εντοπίστηκαν και αφαιρέθηκαν ενώ επί πλέον μειώσαμε τη ροή του νερού, αφού οι απαιτήσεις έχουν μειωθεί λόγω της εποχής που διανύουμε.   

Θα ξεκινήσουμε με το νέο έτος τη σταδιακή αντικατάσταση του αυτόματου ποτίσματος με νέου τύπου τεχνολογία και με ειδικούς προγραμματιστές προκειμένου να αποφεύγουμε τη σπατάλη του νερού που υπάρχει σε αρκετά σημεία της πόλης λόγω του απαρχαιωμένου δικτύου ποτίσματος των νησίδων.

Ευχαριστώ το συμπολίτη μας για τις επισημάνσεις και ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον του για την πόλη μας, καθώς και το city of ilioupolis που είναι ανοιχτό στο διάλογο και βοηθάει σημαντικά στην ενημέρωση και στην επίλυση θεμάτων της πόλης μας.

Με εκτίμηση
Κώστας Σεφτελής
Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής
Τελευταία ανανέωση ( 17.10.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB