spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Δύο νίκες και δύο ισοπαλίες για τις ομάδες της πόλης μας το Σαββατοκύριακο
Δύο νίκες και δύο ισοπαλίες για τις ομάδες της πόλης μας το Σαββατοκύριακο PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.12.12

xaraugiakos_pasgΝίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Χαραυγιακός στην Ηλιούπολη με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γαλάτσι. Σκόρερ 45 και 89 Τζανέτος και 65 με πέναλτι Κουλουρίδης. Στους 25 βαθμούς ο Χαραυγιακός στην 2η θέση της Βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική ο Χαραυγιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή.

Νίκη εκτός έδρας  για τον Γ.Σ.Η με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ με σκορ 1-3 και σκόρερ τους Πετρίτση στο 30 με πέναλτι, Γιαννακόπουλο στο 42 και Δωματιώτη στο 77 για την Ηλιούπολη και το γκολ της τιμής για τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων με πέναλτι στο 89 ο Μπεκατώρος .Σην επόμενη αγωνιστική ο Γ.Σ.Η. θα αντιμετωπίσου τον Φωστήρα εντός έδρας.


Ισοπαλία με 3-3 ο Φωστήρας εντός έδρας με αντίπαλο Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Μόλις στο 8' η ομάδα του Φωστήρα είχε προηγηθεί με σκορ 2-0 με γκολ του Τσαβαλιά στο 5΄ και του Μπιτσάνη στο 8',η ομάδα της Θύελας μείωσε στο 12' με πέναλτι ο Στρατής και ο Ζούλια στο 20΄  ισοφάρισε σε 2-2 (σκορ Ημιχρόνου)  . Στό 58' ο Μπουφίδης έδωσε το προβάδισμα και πάλι στο Φωστήρα με 3-2, και στο 82' ο Γεωργίου το τελικο 3-3.  Στο 66' η ομάδα της Θύελας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής Στην επόμενη αγωνιστική ο Φωστήρα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Γ.Σ. Ηλιούπολης.
Το πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να πάρει η Διάνα με αντίπαλο την Δόξα Βύρωνα εκτός έδρας. Σκορ 1-1 με σκόρερ τον Παναγόπουλο στο 66 με πέναλτι. Στην επόμενη αγωνιστική η Διάνα θα αντιμετωπίσει στην Ηλιούπολη τον Πανερυθραικό.

 

Τελευταία ανανέωση ( 19.12.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB