spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Εκπαίδευση arrow Βράβευση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης για τις περιβαλλοντικές δράσεις του
Βράβευση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης για τις περιβαλλοντικές δράσεις του PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.03.14

6o_dhmotiko_prostasia_fysisΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή & η βράβευση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, το Σάββατο 15 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, στην εκδήλωση βράβευσης των Σχολείων & των Εκπαιδευτικών του Διεθνούς Περιβαλλοντικού Δικτύου: «Οικολογικά Σχολεία», που οργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.
Απονεμήθηκε Βραβείο στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης για τις επιτυχημένες & πρωτότυπες δράσεις του που υλοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2012-13.
Στην εκδήλωση το Σχολείο εκπροσωπήθηκε από μαθητές & εκπ/κούς, μέλη της Περιβαλλοντικής μας Ομάδας & πολλούς γονείς. Η βράβευση του σχολείου πλαισιώθηκε από την εξαιρετική παρουσίαση του θεατρικού δρώμενου: «Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη ...και ακόμα πιο πέρα», από μαθητές της Δ΄ & της Ε΄ Τάξης του σχολείου μας με την καθοδήγηση της δασκάλας κας Τεγοπούλου Ελένης & τη βοήθεια της δασκάλας κας Κάκαβου Άννας. Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια του Σχολείου κα Γεωργιοπούλου Βασιλική.

Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά την προσπάθεια μας έχοντας ως στόχο τη μείωση του «ενεργειακού μας αποτυπώματος», συνεχίζουμε να «ανακυκλώνουμε» & φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας «σχολικό κήπο». Αντικειμενικός στόχος μας είναι η αλλαγή της συμπεριφοράς όλων των μελών της σχολικής κοινότητας ώστε το σχολείο μας να γίνει ένα πραγματικό «Οικολογικό Σχολείο».

 
Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB