spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Έκοψε την λαδόπιτα ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη»
Έκοψε την λαδόπιτα ο Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη» PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.01.15

leykada_faneromeniΟ Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και Γύρω Δήμων «Η Φανερωμένη», έκοψε την λαδόπιτα (πρωτοχρονιάτικη πίτα) την Κυριακή 18 Ιανουαρίου το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου στην Ηλιούπολη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου (παιδικό και ενηλίκων) που καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Ευάγγελος Γεωργάκης, έκανε μια σύντομη αναφορά στην ιστορία του συλλόγου, διάβασε τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεοφίλου και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής λαδόπιτας.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής της Φανερωμένης Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Ασπρογέρακας (ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κκ Θεόφιλου) ο οποίος ευλόγησε την κοπή της πίτας και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρώην Δήμαρχος και πρώην  πρόεδρος του συλλόγου Λευκαδίων Θ. Γιωργάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης Κ.Σεφτελής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας κος Γ. Γεωργάκης,  ο αντιδήμαρχος Ηλιούπολης  Χρ. Καλαρρύτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Σ. Ψυρρόπουλος, Δ.Κορμά , Δ.Καλαντίδης, Γ.Αντύπας Τ.Ευσταθίου, Μ. Κουρής, Αρ. Πίκουλα, ο συμπαραστάτης του Δημότη Γ. Αραμπατζής, εκπρόσωποι λευκαδίτικων συλλόγων Αττικής και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων της Ηλιούπολης,  όλοι ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη νέα χρονιά και εξήραν το έργο του συλλόγου .

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB