spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 40 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 40 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.01.15

andriko-tmima-pitaΜε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 40 ιστορίας του ποδοσφαιρικού σωματείου της Ηλιούπολης, ΔΙΑΝΑ. Στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό αναψυκτήριο «Δημήτρης Κιντής», παρουσία πολλών και εκλεκτών καλεσμένων, εκτός από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, βραβεύτηκαν πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομα τους, με την πορεία του σωματείου.
Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο οποίος και τιμήθηκε ξεχωριστά, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2014 και σπουδαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο πρώην διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και παλιός παίκτης της ΑΕΚ Σταύρος Σταματής που ξεκίνησε την καριέρα του από την ΔΙΑΝΑ, καθώς και άνθρωποι από την πολιτική και αθλητική ζωή της Ηλιούπολης.
Το παρόν έδωσαν, στην μικρή για τα 400 άτομα που παρευρέθηκαν όπως αποδείχτηκε αίθουσα του «Δημήτρης Κιντής», στο Αλσάκι, ο νυν πρόεδρος της ΔΙΑΝΑ Γιάννης Φραγκάκος, η ψυχή του σωματείου και υποστηρικτής της, Δημήτρης Ζωντήρος, σύσσωμοι οι παλιοί πρόεδροι της ΔΙΑΝΑ, στους οποίους και απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, παιδιά και γονείς από όλα τα τμήματα των ακαδημιών, καθώς και άνθρωποι που στηρίζουν ηθικά και υλικά κάθε προσπάθεια του σωματείου, Ηλιουπολίτες, που πιστεύουν στο όραμα των ανθρώπων της ομάδας.

stamatis1_valasopoulosΣτο κάλεσμα της ΔΙΑΝΑ, εκτός από το Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο ανταποκρίθηκαν οι περισσότεροι εκ των αντιπολιτευόμενων, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Παρόντες λοιπόν, ήταν οι Κοκοτίνης Χρήστος και Ιωάννης Μελαχρινούδης (Ανθρώπινη πόλη), Αναγνώστου Ιωάννης (Νέα Δημοτική Κίνηση), Πανταζόπουλος Δημήτριος (Ενωτικό Αυτοδιοικητικό κίνημα Ηλιούπολης), Πίκουλα Αργυρώ (Ηλιούπολη Ανεξάρτητη κοινωνία πολιτών), Ευσταθίου Αναστάσιος (Πάμε Μπροστά) και Παναγιώτης Μαργαρώνης (Λαϊκή Συσπείρωση).

Συγκινητική ήταν η διαδικασία βράβευσης όλων των παλιών προέδρων της ΔΙΑΝΑ, αλλά και παλιών της ποδοσφαιριστών οι οποίοι υπηρέτησαν για χρόνια το σωματείο. Τιμήθηκαν οι Γιώργος Πιτταράκης, Νίκος Δραμιτινός, Δημήτρης Λούης, Κώστας Οικονομάκος, Κώστας Τσιμέκας, Πέτρος Αντωνόπουλος, Χρήστος Μαστραντώνης, Γιάννης Γρηγορέας, Γιάννης Τσαρουχίδης, Γιάννης Ταβουλάρης, Βασίλης Ζώρζος, Νίκος Ζώρης, Βασίλης Χατζής. Οι Αλέκος Παπαδημητρίου, Γιώργος Βιδάλης και Παύλος Μπίτιλης, που είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές τιμήθηκαν ξεχωριστά.
Βράβευση έγινε και προς τιμήν των Παναγιώτη Δημητρίου και Ευστράτιου Πανταζή, που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ΕΠΣΑ, αλλά και των Νίκου Ζαφείρη και Γιώργου Μητροφάνη, ανθρώπων της διαιτησίας. Επιπλέον, ειδική βράβευση έγινε στους Γιάννη Δημητριάδη, Μανώλη Φύτρο και Σπύρο Σπαθάρο, για την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο συνολικά.


Ξεχωριστή ήταν οι παρουσία δεκάδων κατοίκων της πόλης, που εργάζονται στην Ηλιούπολη και βοηθούν το σωματείο, στηρίζοντας την προσπάθεια του. Τιμήθηκαν οι κ.κ Κωνσταντίνα Ρενέση, Λάμπρος Μπολτσής, Γιάννης Κόλλιας, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Πετρόπουλος, Κυριάκος Τροχαλίδης, Βαγγέλης Συρίγος, Μιχάλης Θεοδωρόπουλος, Τάσος Καλλανιώτης, Γιώργος Ραβάνης, Διονύσης Μάνος, Απόστολος Κατσιάνος, Ιωάννης Τσεσμετζής, Σωτήρης Κολομβούνης, Μαίρη Προκάκη, Δημήτρης Μπέσσας, Λάζαρος Τσαλίδης, Γιώργος Δεμίρης, Δημήτρης Φαραντούρης, Γιώργος Τσαπόγας, Κώστας Mπάκουλης, Χρήστος Mόσχος, Σωτήρης Χρυσανθακόπουλος, Τάκης Παναγάκος, Ξενοφών Φασόης, Βύρωνας Αθανασούλας, Αλέξανδρος Ξένος, Χρήστος Xoστικίδης, Βαγγέλης Παπαδάκης, Λίλα Μάλλιου.


H εκδήλωση έκλεισε με την ευχή να συνεχίζει το σωματείο της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης να πρωταγωνιστεί στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο για χρόνια.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB