spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Ηλιούπολη arrow Άμεση ανταπόκριση της Υπηρεσίας Καθαριότητας
Άμεση ανταπόκριση της Υπηρεσίας Καθαριότητας PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.02.15

kathariotita_yp_kados Η Υπηρεσία Καθαριότητας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας της και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα παρά τη σημαντική έλλειψη προσωπικού. Τον Ιανουάριο είχαμε αρκετά αιτήματα από συμπολίτες μας και είμαστε σε θέση να σας γνωστοποιήσουμε ότι από 5/1/2015 μέχρι 30/1/2015 έγινε αποκομιδή ογκωδών, κλαδιών και μπαζών σε 1.350 σημεία σε όλη την πόλη. Στον εξής αναμένεται καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση καθώς θα αποδεσμευτεί σημαντικός αριθμός υπαλλήλων από την καθημερινή αποκομιδή των συμβατικών κάδων, που από τρία άτομα ανά πλήρωμα θα είναι δύο, μετά την αγορά του Δήμου ενός νέου γερανοφόρου απορριμματοφόρου.
Κάνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας για μια καθαρή πόλη, σεβόμενοι τους κοινόχρηστους χώρους. Οποιαδήποτε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της καθαριότητας και του πρασίνου στην πόλη θα πέσει στο κενό αν δεν έχει τη συμπαράστασή σας.

Η  διαφύλαξη   της  καθαριότητας  και  υγιεινής   της  πόλης μας  είναι  υποχρέωση  όλων  μας  και  προς όφελος όλων μας.
Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής

 Καλαρρύτης Χρήστος

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB