spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow «Πέρασε» από Ζηρίνειο η Ηλιούπολη
«Πέρασε» από Ζηρίνειο η Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.02.16
zaon_ilioupoliΧωρίς να ζοριστεί, η Ηλιούπολη νίκησε με 3-0 σετ τον ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο και προκρίθηκα στα προημιτελικά του Κυπέλλου βόλεϊ των γυναικών.   Ηλιούπολη νίκησε με 3-0 σετ τον ΖΑΟΝ στο Ζηρίνεο, στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, περιμένοντας την κλήρωση της Παρασκευής.
Στο πρώτο σετ, το 3-4 έγινε 4-8 και 8-16. Στο δεύτερο σετ, ο ΖΑΟΝ είχε το προβάδισμα μέχρι το 12-11, με τις φιλοξενούμενες να προσπερνούν με 13-14 και στο 16-17 να κάνουν σερί 4-0 και να το κατακτούν.
Με την Ηλιούπολη να προηγείται 2-7 και 5-11, το τρίτο σετ φαινόταν να κρίνεται νωρίς, αν ο ΖΑΟΝ μείωσε 13-15, όμως ένα σερί 4-0 έδωσε οριστικά την πρόκριση στην ομάδα των νοτίων προαστίων.
«Κάναμε ένα άσχημο πρώτο σετ, όπου φάνηκε η διαφορά κατηγορίας, αλλά στο δεύτερο σετ μπήκαμε στον αγώνα, ωστόσο στα κρίσιμα σημεία κάναμε λάθη. Μας έλειψε η Κτιστάκη, που θα μπορούσε να βοηθήσει, ενώ δεν μπορέσαμε να πιέσουμε την υποδοχή της Ηλιούπολης και, έτσι, ήρθε το τελικό σκορ», τόνισε η Πέπη Μπλάμη.
Η Δήμητρα Λυκογιάννη τόνισε πως: «Μετά από πολύ καιρό, βρεθήκαμε σήμερα να παίζουμε με όλες τις αθλήτριες χωρίς να έχουμε κάνει μια προπόνηση σαν ομάδα. Δεν ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, ωστόσο δικαιολογώ αυτή την εμφάνιση, αφού είχαμε πολλά προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες».

Τα σετ: 15-25, 17-25, 20-25

ΖΑΟΝ (Μπλάμη): Φιλιπιόνοκα, Τσατσούρι, Γιαννακοπούλου, Μπαφατάκη, Καλαϊτζάκη, Κιουτσιούκη, Ξηντάρα -λ / Καντάρη, Μουρατίδη, Αναστασίου

Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Γιοβάνη, Μαλουσάρη, Μαρκοπούλου, Βέλλιου, Βούκοβιτς, Αργυροπούλου -λ / Καπέλλου
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB