spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Ηλιούπολη arrow Συμμετοχή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο του ΙΑΚΕ στο Ηράκλειο Κρήτης
Συμμετοχή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο του ΙΑΚΕ στο Ηράκλειο Κρήτης PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.04.16

iake_arampatzisΟ Συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 1-2-3 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης και είχε θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση. Η παιδεία και ο πολιτισμός ως πυλώνες περιφερειακής ανάπτυξης».
Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κ Γαβριήλ Αραμπατζής πραγματοποίησε εισήγηση στο θεματικό άξονα «Τοπική Αυτοδιοίκηση» με θέμα «Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, οργανώνοντας ένα νέο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  με εργαλεία ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο Δήμο Ηλιούπολης».   


Κατά τη διάρκεια του τριήμερου αναπτύχθηκε ένας γόνιμος, δημιουργικός, επιστημονικός και κυρίως δημοκρατικός διάλογος, καθώς ήλθαν κοντά δυνάμεις που εργάζονται στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, στην εκπαίδευση, ερευνητές από διαφορετικές ειδικότητες και διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους.

Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων κινήθηκε γύρω από την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση ώστε να μπορούν να παρεμβαίνουν, να αναπτύσσουν πολιτικές που να απαντούν στα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας και της εκπαίδευσης.




Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB