spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Αθανασίου Θανάσης: Υποψήφιος για Σύνεδρος Β2 ΝΟΔΕ και για μέλος ΔΗΜΤΕ ΝΔ Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.05.18

athanasiou_karamanlhsΑγαπητές Νεοδημοκράτισσες, αγαπητοί Νεοδημοκράτες,

Tα τελευταία 3 χρόνια βιώνουμε όλοι καθημερινά τα αποτελέσματα της χειρότερης δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης από συστάσεως Ελληνικού κράτους. Βαθιά ιδεοληπτική και απελπιστικά ανίκανη, η διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα καταστρέφει το παρόν και το μέλλον όλων των Ελλήνων. Όλοι εμείς όμως που ανήκουμε στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη ξέρουμε να δίνουμε και να κερδίζουμε τις μάχες για την πατρίδα μας. Η παράταξη μας άλλωστε,είναι αυτή που διαχρονικά αναλαμβάνει τα ηνία της πατρίδας μας στις πιο δύσκολες στιγμές της για να την επαναφέρει στην ομαλότητα, από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι τον Αντώνη Σαμαρά. Σύντομα όμως, τον ρόλο αυτό θα αναλάβει και ο πρόεδρος μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλευρό του οποίου μαχόμαστε όλοι.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, οφείλουμε να στείλουμε για άλλη μία φορά ένα μαζικό μήνυμα νίκης, ελπίδας και ενότητας στην καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σας καλώ την Κυριακή 13/05 να δώσετε φωνή στη Νέα Δημοκρατία. Στα πλαίσια της ενότητας και προκρίνοντας το συμφέρον του κόμματος, δεν κατέθεσα υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου της Δημ. Τ.Ε. Ηλιούπολης. Στέκομαι όμως και πάλι στην πρώτη γραμμή της μάχης και σας ζητώ να με στηρίξετε για μέλος της Δημ. Τ.Ε Ηλιούπολης όπως και για σύνεδρο της Β2 Νομαρχιακής Οργάνωσης Αττικής.

Εκφράζω ανοιχτά τη στήριξη μου στον υποψήφιο πρόεδρο της Β2 ΝΟΔΕ κ. Γαβριήλ Αραμπατζή. Είναι αυτός που μπορεί να δώσει στη μεγαλύτερη νομαρχιακή της Ελλάδος τη χαμένη της δυναμικότητα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Θανάσης Αθανασίου
Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής

 

Σύντομο Βιογραφικό 

Ο Θανάσης Αθανασίου γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα, είναι διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών υπολογιστών και Πληροφορικής  της  Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με διπλωματική στη βελτίωση του κόστους παραγωγής με χρήση GISMA. 

Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά και είναι άριστος  χρήστης  MS Office, C,C++,Java,SQL,PHP.
Αυτή την περίοδο εργάζεται ως σύμβουλος σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής.
Τελείωσε το 4ο λύκειο Ηλιούπολης και έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο στρατό ξηράς(ΜΧ).

Έχει διατελέσει  Πρόεδρος του Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου της σχολής Μηχανικών Ηλεκτρονικών υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της σχολής, 
Μέλος του Δ.Σ. της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης και Μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ο. ΝΔ Ηλιούπολης. 
Στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ήταν υποψήφιος Πρόεδρος της Τ.Ο ΝΔ Ηλιούπολης και το μεγάλο ποσοστό της προτίμησης του εκλογικού σώματος που έλαβε του έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής και στο  σημερινό  Δ.Σ. της Τ.Ο. ΝΔ Ηλιούπολης, Το 2014 συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος με το συνδυασμό της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά». 
,

 

Τελευταία ανανέωση ( 12.05.18 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB