spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Επίσκεψη στη Φιλοζωική του Υποψηφίου Δημάρχου Γαβριήλ Αραμπατζή
Επίσκεψη στη Φιλοζωική του Υποψηφίου Δημάρχου Γαβριήλ Αραμπατζή PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.04.19

zei_ipolipoutheloΤην ανάγκη να εξασφαλιστεί ο απαιτούμενος χώρος για τη φιλοξενία και τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Γαβριήλ Αραμπατζής, ο οποίος επισκέφτηκε τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, ένα από τα μεγαλύτερα φιλοζωικά σωματεία της χώρας.

Η Ένωση αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, με κυριότερο αυτό της στέγασης, καθώς δεν διαθέτει σταθερό κτίριο ή οικόπεδο για τα αδέσποτα ζώα. Αυτή τη στιγμή οι σκύλοι και οι γάτες φιλοξενούνται σε κλουβιά που είναι τοποθετημένα σε έναν μικρό χώρο. Όπως διαπίστωσε ο κ. Αραμπατζής, ο οποίος συνοδευόταν από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Κυρίτση, τα έξοδα είναι πολλά, οι ελλείψεις αρκετές και οι ανάγκες καλύπτονται μόνο από εθελοντές, κάτι που από μόνο του δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα.

H «Πόλη που Θέλω» θα βοηθήσει από τώρα προσφέροντας εμβόλια και φάρμακα για τα ζώα. «Η οικολογία, η ζωοφιλία αποτελούν μεγαλειώδεις αξίες καθώς το περιβάλλον είναι το σπίτι μας, πρωταρχικός μας στόχος είναι η καθαριότητα, ο σεβασμός και η αγάπη προς αυτό. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το προστατεύσουμε με φροντίδα και αξιοπρέπεια», σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Γαβριήλ Αραμπατζής.

Τελευταία ανανέωση ( 28.06.21 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB