spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ο Γαβριήλ Αραμπατζής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Υμηττό για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Ο Γαβριήλ Αραμπατζής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Υμηττό για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.06.19
spay_1_mitsotakis

Την Ηλιούπολη και το βουνό του Υμηττού επέλεξε να επισκεφτεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου , Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και μαζί με εθελοντές και την Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας μάζεψε απορρίμματα αλλά και πότισε δένδρα στον Υμηττό, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη σημασία που δίνει στα ζητήματα του περιβάλλοντος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με παιδιά για την αξία του δάσους, τους κινδύνους πυρκαγιάς και πλημμύρας και την ανάγκη προστασίας του και ακολούθως άκουσε τους προβληματισμούς των εθελοντών δασοπυροσβεστών για τις πρωτοβουλίες, που θα έπρεπε να ληφθούν ώστε το έργο της πρόληψης και καταστολής των πυρκαγιών να γίνει αποτελεσματικότερο. Στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν παρών και ο Γαβριήλ Αραμπατζής επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Η Πόλη που θέλω», υπέρμαχος της βιώσιμης ανάπτυξης, ο οποίος συμμετέχοντας στις δράσεις έστειλε το δικό του μήνυμα για την Ημέρα Περιβάλλοντος.
  spay_2_mitsotakis
   spay_3_mitsotakis
   spay_4_mitsotakis
   spay_5_mitsotakis
Τελευταία ανανέωση ( 15.11.19 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB