spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Το Νέο Προεδρείο Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης
Το Νέο Προεδρείο Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.09.19
proedreio_2019_21Την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη 2019, κατά την 1η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Ηλιούπολης πραγματοποιήθηκε η εκλογή του νέου προεδρείου από τα 41 μέλη. 

Μετά από τριπλή ψηφοφορία με κάλπη, το σώμα ανέδειξε ως πρόεδρο του νέου δημοτικού συμβουλίου τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «ΗλιουπΌλοι Μαζί» Σταύρο Γεωργάκη με 21 ψήφους,  ως αντιπρόεδρο τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Θεμιστοκλή Γιαννόπουλο με 27 ψήφους και ως γραμματέα τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Παναγιώτη Κόκλα με 27 ψηφους.

Πριν από την ψηφοφορία, , έκαναν δηλώσεις οι κ.κ.

Γαβριήλ Αραμπατζής (Η Πόλη που Θέλω), ο οποίος υπεγράμμισε κατά την ψηφοφορία ότι η παράταξη του θα στηρίξει  την υποψηφιότητα του κ. Σταύρου Γεωργάκη, με την προτροπή να μην συμμετέχει και να μην είναι υποψήφιο μέλος στην οικονομική επιτροπή και την επιτροπή ποιότητας ζωής  για να προφυλάξει το κύρος του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου.

-         Τασία Τατσούλη ( Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης) , η οποία είπε ότι η παράταξη της θα απέχει από την ψηφοφορία.

-         Γεώργιος Σόφης (Αριστερή πρωτοβουλία Ηλιούπολης), ο οποίος τόνισε ότι θα λάβει μέρος στην ψηφοφορία, αλλά θα ψηφίσει λευκό γιατί πιστεύει ότι ο πρόεδρος είναι υπεράνω παρατάξεων

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB