spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ο τυχερός της βασιλόπιτας του Δήμου Ηλιούπολης. PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.01.20

Ο συνδυασμός " Η Πόλη που θέλω" με επικεφαλής τον Γαβριήλ Αραμπατζή, ήταν ο τυχερός της κοπής της βασιλόπιτας του Δήμου Ηλιούπολης που πραγματοποιήθηκε  στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης μετά τον Αγιασμό των Υδάτων.

Αν μη τι άλλο, μπορεί να αποτελεί και οιωνό μιας ακόμα πιο δυναμικής και πολυεπίπεδης αντιπολιτεύσης, την οποία ασκεί ήδη η παράταξη "Η Πόλη που Θέλω". Μία παράταξη που όσο και να μην άρεσει σε κάποιους και όσο  πόλεμο  και να δέχεται, δεν πρόκειται να σταματήσει να ασκεί "ενοχλητική" αντιπολίτευση για πολλά θέματα , με καίρια ερωτήματα και παρεμβάσεις.

Παράλληλα θα φέρνει, σε όλα τα όργανα του Δήμου στα οποία συμμετέχει, προτάσεις για την ανάπτυξη και την καλυτέρευση δομών, υποδομών και παρεχομένων υπηρεσιών με σκοπό το δημόσιο συμφέρον και την βελτίωση του επιπέδου της πόλης.

Το 2020 θα αποτελέσει κριτήριο για την "νέα" Διοίκηση , για συνεργαζόμενους ενεργά αλλά και παθητικά, για τέως και νύν στελέχη παρατάξεων καθώς και για "δορυφορίζοντες" υπαλλήλους. Μια νέα χρονιά ξεκινά με μεγάλο ενδιαφέρον.  

Τελευταία ανανέωση ( 06.01.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB