spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα arrow Eνοχλούμε; Περαστικά σας. Συνεχίζουμε.
Eνοχλούμε; Περαστικά σας. Συνεχίζουμε. PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.01.20

 

 

 

 

Ημέρες "Δημοκρατίας" Στην Πόλη.

Ύστερα από τον προ διμήνου αποκλεισμό του blog ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  energoipolitesilioupolites.blogspot.com  του Άγγελου Κάνδηλα, από χθες τη νύχτα το παρόν site  καθώς και αυτό του Γιάννη Καραμαγκάλη  ilioupolinews.gr  έχουν "μπλοκαριστεί" με την δημοσίευση αναρτήσεων του συνδέσμου τους στο facebook.

Ο Γιάννης Καραμαγκάλης πρόσφατα δέχθηκε και απειλητικό μήνυμα  με σημείωμα και σκίσιμο της προστατευτικής κουκούλας της μηχανής του.

Φαίνεται ότι κάποιοι ενοχλούνται με τις αναρτήσεις και δυστυχώς γι αυτούς γίνονται εύκολα αντιληπτοί. Εξάλλου η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου φανέρωσε πολλά και όσοι την παρακολούθησαν , αλλά και όσοι δούν την συνεδρίαση στο you tube μετά απο λίγες μέρες που θα είναι διαθέσιμη η μαγvητοσκόπησή της, θα μάθουν και θα καταλάβουν πολύ περισσότερα.Aς αρχίσουν να συνηθίζουν στην ιδέα ότι τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι και σε άγνοια απο τους πολίτες της Ηλιούπολης.

Εμείς ,όπως και τα υπόλοιπα blog και site ," μπλοκαρισμένα" ή μή , θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη  ένταση, επιμονή και εγκυρότητα να αποκαλύπτουμε , να ενημερώνουμε και να καταδεικνύουμε τα λάθη,τις παραλέιψεις και τα κακώς κείμενα του δήμου μας.

Γιατί  πολύ απλά.......

"Δημοσιογραφία θα πει να δημοσιεύεις όσα ενοχλούν τους άλλους και δεν θέλουν να μαθευτούν. 'Όλα τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις" Τζωρτζ Όργουελ

ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ;   ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.   ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Τελευταία ανανέωση ( 05.02.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB