spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα arrow Γυναίκα για Συμπαραστάτης του Δημότη στην Ηλιούπολη
Γυναίκα για Συμπαραστάτης του Δημότη στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.02.20

 Στο δρόμο που άνοιξε ο Πρωθυπουργός με την επιλογή γυναίκας ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας φαίνεται να βαδίζει και η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης. Έτσι το σενάριο να είναι γυναίκα ο επόμενος Συμπαραστάτη του Δημότη στην Ηλιούπολη, φαίνεται να κερδίζει ολοένα έδαφος όσο πλησιάζουμε στην ώρα της εκλογής.Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν δύο ή τρείς υποψηφιότητες . Με δεδομένη την απαίτηση υπερψήφισης απο τα 3/5 των παρόντων δημοτικών συμβούλων στην συνεδρίαση για την εκλογή, θα απαιτηθεί η ύπαρξη μίας πρότασης που θα στηριχθεί με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση. 

Ως πρόταση της διοίκησης ,έντονα ακούγεται το όνομα πρώην υποψηφίας δημοτικής συμβούλου , η οποία έχει διατελέσει και γεν.γραμματέας γειτονικού δήμου , προερχόμενη απο το χώρο της Αριστεράς. Η διοίκηση προσβλέπει στην στήριξη της απο τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, την παράταξη " Ηλιου-πόλις - Ανθρώπινη πόλη"  αλλά και κάποιους απο την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη".

Υπάρχουν πληροφορίες και για γυναίκα υποψήφια απο τον κεντροδεξιό χώρο  με πολύ "δυνατό" βιογραφικό που θα προταθεί απο κεντροδεξιά δημοτική παράταξη. Μία  πρόταση - έκπληξη που θα μπορούσε να συσπειρώσει τις κεντροδεξιές παρατάξεις και να αποσπάσει και άλλες ψήφους.

Ρυθμιστικό ρόλο θα παίξει και στις δύο προτάσεις η στάση που θα τηρήσει η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". Πάντως μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Σκλαβενίτη  και την διαγραφή του Γιώργου Γιαννόπουλου, εμφανίζει διαλυτικά σημάδια αποσυσπέιρωσης που την καθιστούν άγνωστο και απρόβλεπτο παράγοντα για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη.

Σημαντικό ρόλο για την προσμέτρηση των ψήφων που θα απαιτηθούν για την εκλογή , θα διαδραματίσουν με τη στάση τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπέιρωσης και των κ.κ Σόφη και Μανιάτη. 

Τελευταία ανανέωση ( 06.02.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB