spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Γιώργος Γιαννόπουλος: «Καλή Μου Αρχή Ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος» PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.02.20

 Η πρώτη ανακοίνωση του Γιώργου Γιαννόπουλου ώς ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος μετά την διαγραφή του με απόφαση του Βασίλη Βαλασσόπουλου απο την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη".

Αγαπημένοι μου.
Συμπολίτες και συμπολίτισσες.
Έμαθα στη ζωή , από τους γονείς μου και από την τέχνη που υπηρετώ, να προσπαθώ, για τα μεγάλα κι όχι για τα μικρά, τα μίζερα και τα κακιασμένα. Να μαθαίνω από τους μεγαλόψυχους κι όχι από τους λίγους και τους μικρόψυχους.
Σε εύλογο χρόνο, λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων , θα μαζευτούμε όλοι μαζί, αυτοί που με τιμήσατε με την ψήφο σας, αλλά και εσείς, που προτιμήσατε άλλους συναδέλφους, να μιλήσουμε για τα προβλήματα που μας απασχολούν και να βρούμε την λύση τους. Με σεβασμό στους φίλους της παράταξης «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ», που με ανέδειξε, στους συναδέλφους της Δημοτικής ομάδας που με εκτιμάνε, με αγάπη και αλληλεγγύη, μαζί με την νέα Δημοτική αρχή και όλες τις Δημοτικές παρατάξεις, μακριά όμως από στενόμυαλες και παλιομοδίτικες, κομματικό παραταξιακές λογικές.

Καλή μου-μας, αρχή, από την νέα θέση του
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ στο Δήμο της Ηλιούπολης.
Γιώργος Γιαννόπουλος!!!

 Η νέα διοίκηση απόκτησε ένα ακόμη επιπέον  "στήριγμα". Ήδη οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι έγιναν τέσσερις και ίσως αυξηθούν στο προσεχές μέλλον. 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB