spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Πραγματοποιήθηκε στις 8/2 η Ενημέρωση Βουλευτών για το Θέμα της Δημόσιας Περιουσίας στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.02.20
syn82

Το Σάββατο 8/2/20 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση η παρουσίση - ενημέρωση του ζητήματος της Δημόσιας Περιουσίας σε βουλευτές του νοτίου τομέα της Β' εκλογικής περιφέρειας Αθηνών. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι βουλευτές της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, Διονύσης Χατζηδάκης και Βασίλης Σπανακης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου και Νίκος Μπαλάφας, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τόνια Αντωνίου καθώς και η βουλευτής του ΜεΡα25 Σοφία Σακοράφα. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος έκανε μια σύντομη παρέμβαση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αφού και ο Δήμους Αλίμου αντιμετώπιζει θέμα σε σχέση με δημόσια ακίνητα.

H εκδήλωση ξεκίνησε με την εισήγηση ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, ο οποίος παρουσίασε το ιστορικό του θέματος και τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω απο αυτό. Επεσήμανε ότι διαχρονικά εδώ και 40 χρόνια  όλες οι διοικήσεις του Δήμου έχουν αγωνιστεί  για τη δημόσια περιουσία.

Στην συζήτηση που ακολούθησε υπήρξαν τοποθετήσεις όλων των βουλευτών , στις οποίες υπήρξαν διαφοροποιήσεις στον τρόπο προσέγγισης της επίλυσης του προβλήματος. Όμως όλοι συμφώνησαν στην εξεύρεση λύσης και υποσχέθηκαν να συνδράμουν για το σκοπό αυτό.

Υπήρξαν τοποθετήσεις απο επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Ευσταθίου , Κοκκοτίνη και Αραμπατζή καθώς και απο τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ.Γιωργάκη. Επίσης παρέστησαν δημοτικοί σύμβουλοι , εκπροσωποι κινήσεων πολιτών της πόλης καθώς και οι δύο δικηγόροι της νομικής υπηρεσίας του Δήμου.

Πάντως αλγεινές εντυπώσεις προκαλούν ότι δεν υπήρξαν:

 -  η απαραίτητη προετοιμασία και οργάνωση ανάλογη με την σοβαρότητα του ζητήματος, 

 -  καμμία ανακοίνωση στον ιστότοπο του Δήμου  για να ενημερωθούν οι δημότες,

 -  παρουσία όλων των πρώην δημάρχων,

 -  τηλεοπτική κάλυψη για να ενημερωθούν έστω και μαγνητοσκοπημένα για το τι διελήφθηκε σε μία τόσο σημαντική συνάντηση για την πόλη.

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 10.02.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB