spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Το "Μυστήριο" της Πισίνας του Κολυμβητηρίου της Ηλιούπολης. PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.02.20

pisina7Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΔΗΛ στις 9/2/20 (14:58) ανακοινώνει ενημερώνει για την εκ νέου επαναλειτουργία της μεγάλης πισίνας στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης κατόπιν της παύσης λειτουργίας της για πολλοστή φορά μέσα στους τελευταίους δύο (2) μήνες ,από την προηγούμενη Πέμπτη 6/2/20.

"Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 η μεγάλη πισίνα του κολυμβητηρίου μας, θα λειτουργεί από τις 7.00 π.μ.

Αστοχία μηχανισμού που προέκυψε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στις 19.00, είχε ως συνέπεια τη μείωση της παροχής ζεστού νερού στην μεγάλη πισίνα. Η επιθεώρηση του συστήματος και η διάγνωση του προβλήματος έγινε άμεσα και την επόμενη, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, εξασφαλίστηκε καινούργιος μηχανισμός και οι εργασίες αφαίρεσης, επανατοποθέτησης και ρυθμίσεων είχε ολοκληρωθεί έως τις 13.30, όπου και τα συστήματα θέρμανσης της μεγάλης πισίνας αποδώθηκαν σε πλήρη επαναλειτουργία. Η μεγάλη πισίνα κρατήθηκε κλειστή και σκεπασμένη την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, για να αποκατασταθεί η θερμοκρασία του νερού σε επιθυμητά επίπεδα."

Να θυμήσουμε ότι στις 6/2/20 (19:56) με ανακοίνωσή ενημέρωνε ότι η πισίνα θα είναι ανοικτή στις 7/2/2020 απο τις 09:00. Όμως στις (7/2/20) στις 09:07 το πρωϊ ενημέρωσε για την μη λειτουργίας:"Σήμερα Παρασκευή  7/2/2020 λόγω ισχυρών βορείων ανέμων και χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος η μεγάλη πισίνα του κολυμβητηρίου θα είναι προσωρινά κλειστή. Θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση για την επαναλειτουργία της."

 

Γιατί δεν ανέφεραν από την Πέμπτη ή την Παρασκευή το τεχνικό πρόβλημα ως την αιτία του «κλεισίματος» της πισίνας;

 Τελικά οι δημότες , οι γονείς ,τα παιδιά και οι αθλητές πότε θα μάθουν την αλήθεια;

H πισίνα «ανοιγοκλείνει» λόγω καιρικών συνθηκών ή λόγω τεχνικού προβλήματος;

Οι υπεύθυνοι και η διοίκηση του ΠΑΟΔΗΛ έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα και μάλλον αδυνατούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά και με υπευθυνότητα, το όποιο πρόβλημα υπάρχει. Τουλάχιστον να μην παίζουν με την νοημοσύνη και την αντίληψη των δημοτών.

Τελευταία ανανέωση ( 11.02.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB