spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Σημαντική Διάκριση Στον Τομέα Της Ανακύκλωσης Για Το 7ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
13.02.20

 Μια σημαντική διάκριση για το 7ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, καθώς το σχολείο επιλέχθηκε ως η καλύτερη ελληνική συμμετοχή στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ανακύκλωσης.

Η δράση του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης που διοργανώθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2019, με θέμα «Αλλάζω συνήθειες, μειώνω τα απόβλητά μου»  επιλέχτηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης,  συντονιστή των δράσεων στην Ελλάδα, ως η καλύτερη ελληνική συμμετοχή για να σταλεί στην Ευρώπη για την τελική βράβευση τον Ιούνιο του 2020.

Η δράση των μαθητών και των εκπαιδευτικών είναι αξιέπαινη και διεκδικεί με καλές πιθανότητες την πρωτιά στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό.

ΠΗΓΗ:ilioupolinews.gr

Το αναμφίβολα σημαντικό γεγονός ότι ένα σχολείο της  διακρίθηκε ως η καλύτερη ελληνική συμμετοχή στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ανακύκλωσης έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με το γεγονός ότι ο Δήμος της Ηλιούπολης  εμφανίζεται σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία του 2018   με ένα ποσοστό  ανακύκλωσης απορριμάτων της τάξης του 5,94%.

Σύμφωνα με το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου 2015-2020 ο στόχος για το 2020 ήταν το 50%. Ανέφικτο μέχρι σήμερα , αφού τα προγράμματα που εφαρμόστηκαν απο το Δήμο δεν απέφεραν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα ,παρόλο του συνολικά μεγάλου ποσού χρημάτων που ξοδεύτηκαν. 

 

Τελευταία ανανέωση ( 13.02.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB