spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Αγριεύουν οι Δήμοι Απέναντι στους Ανεύθυνους Πολίτες . Στην Ηλιούπολη θα Συμβεί το ίδιο;
Αγριεύουν οι Δήμοι Απέναντι στους Ανεύθυνους Πολίτες . Στην Ηλιούπολη θα Συμβεί το ίδιο; PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.02.20
oldfaliro

Ένας ακόμα δήμος αποφάσισε να αυστηροποιήσει τη στάση του απέναντι στους δημότες εκείνους που δεν διστάζουν να ρυπάνουν αποθέτοντας όπως τους διευκολύνει τα σκουπίδια τους "χύμα" στο δρόμο ή στο πεζοδρόμιο. 

Μετά το δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης που μόλις λίγες μέρες πριν κατέθεσε μήνυση σε βάρος δημότη ο οποίος άδειασε στην κυριολεξία τα σκουπίδια του γραφείου του στο πεζοδρόμιο και μάλιστα μπροστά σε σχολείο, και ο δήμος Παλαιού Φαλήρου κατέθεσε μήνυση σε βάρος κατοίκου που στην κυριολεξία ξεφόρτωσε τα δικά του σκουπίδια ελεύθερα, στο πεζοδρόμιο. 

"Μηδενική ανοχή σε όσους επιδεικνύουν αντικοινωνική συμπεριφορά, εις βάρος όλων μας" δήλωσε με ανάρτησή του ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος παραθέτοντας και τη σχετική φωτογραφία.

 

 

 

 

argyroypoli10

 

 

Ακριβώς τα ίδια λογια και ύφος χρησιμοποίησε και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης Βασίλης Κρητικός. Μίλησε για μηδενική ανοχή για τους ασυνείδητους "δημότες"  τονίζοντας πως κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ. Αργυρούπολης κατά του συγκεκριμένου δημότη ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και θα πληρώσει και το ανάλογο πρόστιμο, γιατί πρακτικές που βλάπτουν την δημόσια υγεία και ασφάλεια δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητες.

 

ΠΗΓΗ: www.vimaonline.gr

 

 

 

 

 


bazakiapinki

bazaria 

 

 

 

 

 

 

 

Στην Ηλιούπολη, αν και η "νέα" διοίκηση έχει διαμηνύσει προς όλους την ταυτοποίηση των παραβατών και την επιβολή προστίμων, μεχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα απο αυτά. Μάλιστα το θράσος κάποιων έχει φτάσει στο σημείο να αποθέτουν μπάζα στον χώρο στάθμευσης του Β΄ Γηπέδου Ηλιούπολης , όπως αποκαλύπτει με φωτογραφίες ο ενεργός Ηλιουπολίτης Άγγελος Κάνδηλας.Η ειρωνία του θέματος έιναι ότι στο σημείο υπάρχει πινακίδα που επισημαίνει την απαγόρευση ρίψης μπάζων και ότι ο χώρος παρακολουθείται!

Η διοίκηση του Δήμου καλό θα είναι να εντοπίσει τον ανεύθυνο και ασυνείδητο που προέβει σε αυτή την ενέργεια και να επιβάλει πρόστιμο αλλά και μήνυση ακολουθόντας το παράδειγμα των άλλων δήμων. Καλά τα λόγια , οι ανακοινώσεις και οι προειδοποιήσεις αλλά χωρίς την ανάλογη συνέπεια πράξεων καταντούν μεγαλοστομίες χωρίς νόημα.

ΦΩΤΟ :  energoipolitesilioupolites.blogspot.com

 

 


 

 

Τελευταία ανανέωση ( 15.02.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB