spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ρυθμός ART THEATER: Γνωστή Αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ Αγόρασε τις Εγκαταστάσεις. PDF Εκτύπωση E-mail
  
18.02.20

rhythmosΜε μία ανάρτηση στην σελίδα της στο facebook η μουσική σκηνή "Ρυθμός stage" κοινοποίησε την πώληση των εγκαταστάσεων της επιχείρησης στην γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ της οποίας ένα κατάστημα βρίσκεται στο διπλανό κτίριο. Το κτίριο της επιχείρησης βρίσκεται στην λεωφόρο Μαρ.Αντύπα 38 και αποτέλεσε  ένα σημείο αναφοράς για την πόλη της Ηλιούπολης, αφού στην σκηνή του φιλοξενήθηκαν σπουδαίοι καλλιτέχνες .

Η ανακοίνωση της επιχείρησης είναι η εξής:

"Οι εγκαταστάσεις μας στην Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, πουλήθηκαν στον Σκλαβενίτη.
Τα σήματα κατατεθέν του Ρυθμού σε διάφορες μορφές τα έχουμε κατοχυρώσει και συζητάμε προτάσεις συνεργασίας.
Μόνο στο e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 

Δεν έχει γίνει γνωστό με ποιό τρόπο θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις, αλλά  αν χρησιμοποιηθούν για επέκταση του ήδη υπάρχοντος καταστήματος αυτό που θα προκύψει , θα είναι πλέον το μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ σε έκταση στην Ηλιούπολη. Ένα γεγονός που θα επιβαρύνει και άλλο την περιοχή με κυκλοφοριακό φόρτο. Ας ελπίσουμε να προβλεφθεί ένα χώρος φορτοεκφορτώσεων που δεν θα ενοχλεί. 

Ο Δήμος έχει ήδη ρυθμίσει το ωράριο φορτοεκφορτώσεων  ( ύστερα από έξι !!! αλλαγές της ανάρτησης της  σχετικής απόφασης) και περιμένει την έγκριση της Περιφέρειας για να ξεκινήσει και επίσημα η εφαρμογή του.

Ευχόμαστε στη επιχείρηση να υλοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδια της, για την συνέχεια της επιτυχημένης  παρουσίας της  στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και  του πολιτισμού ευρύτερα.

Τελευταία ανανέωση ( 19.02.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB