spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Τα Μυστήρια του Μουσείου.
Τα Μυστήρια του Μουσείου. PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.02.20

mouseioΓια μια φορά ακόμα η ΔΙΑΥΓΕΙΑ γίνεται η πηγή πληροφόρησης για θέματα που αφορούν το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της Ηλιούπολης. Συγκεκριμένα , με την ανάρτηση ΑΔΑ: ΨΛ54ΟΕΦΔ-ΥΙΔ  στις 6/2/2020 γίνονται ανατροπές πιστώσεων για το έτος 2019 σύμφωνα με απόφαση που έχει πάρει στις 31/12/2020  ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης ως πρόεδρος του Δ.Σ του ΝΠ του Μουσείου.

Και αυτή τη φορά , όπως και σε προηγούμενες αποφάσεις που αφορούν θέματα προϋπολογισμού, δεν γίνεται εμφάνιση των μνημονευόμενων  συνημμένων πινάκων με τα αντίστοιχα ποσά. Σε αντίθεση με τον Δήμο, αλλά και  τα άλλα ΝΠΔΔ του σε αντίστοιχες σχετικές  αποφάσεις  εμφανίζονται οι συνημμένοι πίνακες .

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός , ότι τα προηγούμενα χρόνια οι αντίστοιχες ανατροπές πιστώσεων γίνονταν ύστερα από αποφάσεις του σώματος του Δ.Σ και όχι απ'ευθείας από τον δήμαρχο και πρόεδρο του , όπως φαίνεται και σε αντίστοιχες αναρτήσεις :

ΑΔΑ: 6ΩΗ7ΟΕΦΔ-ΟΧ4    ΑΔΑ: ΨΠΖΦΟΕΦΔ-ΩΒ4   ΑΔΑ: 786ΨΟΕΦΔ-Ρ6Π

Η παράταξη "Η Πόλη που θέλω" έθεσε ερώτημα προς την διοίκηση του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την απουσία εμφάνισης του προϋπολογισμού του Μουσείου για το 2019  , μιάς και στις 30/12/2019  το Δ.Σ , χωρίς να έχει συγκληθεί ποτέ πρίν σε σώμα  απο τότε που ορίστηκαν τα μέλη του  ,   αποφάσισε την αποδοχή χρηματικής επιχορήγησης 20.000 ευρώ με  σχετική απόφαση που αναρτήθηκε.  ΑΔΑ: ΩΓΡΘΟΕΦΔ-ΤΓΑ 

Τελος ,αποτελεί μυστήριο η μέχρι τώρα απουσία σύνταξης και έγκρισης του προϋπολογισμού για το 2020 καθώς και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) έτους 2020. Αν προσθέσουμε και την απουσία ανάρτησης των προϋπολογισμών και των ΟΠΔ παλαιοτέρων ετών,  τα μυστήρια αυξάνονται και δημιουργούν αλγεινές εντυπώσεις για την διαχείριση που γίνεται.

Η διοίκηση του Δήμου  θα πρέπει μάλλον να ενημερώσει για όλα τα παραπάνω ,επιδεικνύοντας την ίδια ευαισθησία για την διαφάνεια και  την χρηστή διαχείριση που επέδειξε για τον απολογισμό 2011 - 2018  των σχολικών επιτροπών αλλά και για το πρόγραμμα της κομποστοποίησης , τα οποία ανέδειξε ως θέματα στο πρόσφατο  Δημοτικό Συμβούλιο .

Ας μην ξεχνάνε ότι προεκλογικά κατήγγειλαν την προηγούμενη διοίκηση για αδιαφάνεια , ενώ με την σημαία της διαφάνειας και της αλλαγής νοοτροπίας στην διοίκηση του Δήμου πορεύτηκε και ζήτησαν απο τους δημότες να τους εμπιστευτούν.

Τελευταία ανανέωση ( 20.02.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB