spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Β.Σπανάκης : Ζητάει Αναβάθμιση των Εγκαταστάσεων των Πολυκλαδικών Σχολείων της Ηλιούπολης.
Β.Σπανάκης : Ζητάει Αναβάθμιση των Εγκαταστάσεων των Πολυκλαδικών Σχολείων της Ηλιούπολης. PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.02.20

  polyklaΤην αναβάθμιση του κτιριακού συγκροτήματος των Πολυκλαδικών Σχολείων της Ηλιούπολης στη Λεωφ. Βουλιαγμένης,προς όφελος μαθητών και εκπαιδευτικών, ζήτησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης.

Με Κοινοβουλευτική Ερώτηση που κατέθεσε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου προς τέσσερις Υπουργούς (Υποδομών & Μεταφορών, Εσωτερικών, Παιδείας & Θρησκευμάτων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας), ο κ. Σπανάκης επισημαίνει ότι «το σχολικό συγκρότημα των Πολυκλαδικών Ηλιούπολης, λόγω ελλιπούς συντήρησης, παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα υποδομών τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους, τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Επιπλέον υπάρχει μεγάλο ζήτημα με το ενεργειακό κόστος των κτιρίων, το οποίο παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα, παρά τη χρήση φυσικού αερίου, γεγονός που καθιστά αναγκαία και την ενεργειακή αναβάθμισή τους».

Στην ερώτησή του ο κ. Σπανάκης ζητάει μεταξύ άλλων την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ηλιούπολης, προκειμένου να προχωρήσει στην αναβάθμιση του κτιριακού συγκροτήματος των Πολυκλαδικών Σχολείων της Λεωφ. Βουλιαγμένης.

ΠΗΓΗ: vspanakis.gr

Τελευταία ανανέωση ( 20.02.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB