spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Νάσος Καρανίκας : Κηδεύτηκε ο Αδικοχαμένος 25χρονος Ηλιουπολίτης, Θύμα Ασυνείδητου Οδηγού. PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.02.20

nasoskaranikasΚηδεύτηκε σήμερα στο νεκροταφείο Ηλιούπολης ο 25χρονος Ηλιουπολίτης Νάσος Καρανίκας. Ο άτυχος νέος έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος  Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) λίγο μετά τη 01:30 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα, όταν ένα όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα και την μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Νάσος. Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 25χρονος , ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε την εγκληματική του συμπεριφορά.

Κι αυτό γιατί αντί να ενδιαφερθεί για τον άνθρωπο που μόλις χτύπησε, παράτησε το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκε . Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο, παράτησε το αυτοκίνητο στο σημείο και τον εγκατέλειψε αβοήθητο.

Σε ένα  συγκλονιστικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή του ατυχήματος. Η ταχύτητα που κινείται το πολυτελές όχημα, όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε  στη δημοσιότητα ο Alpha,   είναι ιλιγγιώδης και φαίνεται το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=2L-fKCicSzo&feature=emb_logo


corvetteΜάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η ταχύτητα είχε αναπτύξει ώστε κατάφερε να σταματήσει δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα.Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν το αυτοκίνητο έκανε «σφήνες» στην περιοχή και αν την μαύρη Corvette που προκάλεσε το τροχαίο "καταδίωκε" άλλο αυτοκίνητο. Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο στην άσφαλτο.

Ο Γιώργος Καρανίκας, πατέρας του άτυχου νεαρού μέσα στην θλίψη του εξέφρασε την απορία και την αγανάκτηση του πως δεν έχει εντοπιστεί ακόμα ο οδηγός. «Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο, γιατί άφησε το παιδί μου ,το εγκατέλειψε και έφυγε. Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες ‘τι έχω κάνει;'. Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε...».

 

ΠΗΓΗ: newsit .gr , newpost.gr

 

Εκατοντάδες  άνθρωποι  παρεβρέθηκαν στην κηδεία του άτυχου νέου. Ανάμεσά τους συγγενείς , φίλοι του άτυχου νέου , άνθρωποι της γειτονιάς της Αγ.Μαρίνας όπου ζούσε μαζί  με την οικογένειά του , αλλά και πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι  Ηλιουπολίτες που  τον γνώριζαν ή πληροφορήθηκαν το  συμβάν. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή του , η φίλη του και οι "κολλητοί του. Κάποιοι απο αυτούς έκαναν έκκληση στις τηλεοπτικές κάμερες για να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός , να σταματήσουν κάποιοι να τον κρύβουν και να τον καλύπτουν.  

Τελευταία ανανέωση ( 21.02.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB