spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Η Παρέα της Διοίκησης Μεγαλώνει .Nέα Αντιδήμαρχος η Ιωάννα Σκλαβενίτη.
Η Παρέα της Διοίκησης Μεγαλώνει .Nέα Αντιδήμαρχος η Ιωάννα Σκλαβενίτη. PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.02.20

janna1Με  απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης στιςς 24/2/2020   η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κ. Ιωάννα Σκλαβενίτη αναλαμβάνει την θέση της αντιδημάρχου εθελοντισμού και νέας γενιάς.

Yπενθυμίζεται πως η νέα αντιδήμαρχος  είχε ανεξαρτητοποιηθεί  στις 30/12/2019  απο την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" . Το οξύμωρο του θέματος ήταν ότι στις 21/12/2020  μοίραζε γούρια και ευχές σε καταστηματάρχες της πόλης μαζί με δημοτικούς συμβούλους της πρώην παράταξής της . Πρίν λίγο καιρό, με  απόφαση του δημάρχου ορίστηκε  ως υπεύθυνη για την διεξαγωγή του καρναβαλιού.

Μία ημέρα μετά το επιτυχημένο καρναβάλι που πραγματοποιήθηκε , ο δήμαρχος φαίνεται να την "επιβραβεύει" και την ορίζει αντιδήμαρχο, σε διάστημα μικρότερο απο δύο μηνές  απο την ανεξαρτητοποίησή της.  Ακολούθησε παρόμοια πορεία με την έτερη ανεξάρτηρτητη δημοτική σύμβουλο κ.Αγγελή , η οποία μετά την ανεξαρτητοποίησή της απο την παράταξη "Ηλίου- πόλις Ανθρώπινη Πόλη» ,ορίστηκε πρόεδρος στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή.

Αυτονόητα και αναντίρρητα ο καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίζει και να πράττει σύμφωνα με την κρίση του. Όμως στην περίπτωση κάθε προσώπου που εκτείθεται δημόσια , που στοιχίζεται μαζί με άλλους  και εκλέγεται με την ψήφο των συμπολιτών του με αυτή την παράταξη , θα πρέπει να έχει συνέπεια και συνέχεια λογων  και πράξεων, τιμώντας την εμπιστοσύνη που του έδειξε κάποιος στο πρόσωπό του  και αναγνωρίζοντας την ευκαιρία που του δόθηκε για να αναδειχθεί.

Μπορεί ο καθένας βγάλει τα συμπεράσματά του ,βλέποντας το βίντεο της προεκλογικής της ομιλίας. 

https://www.youtube.com/watch?v=uDnhKmjHhMg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0XE7_t4BO8i0L2TjanyJpx3fYofPCjbmrsdgae-oBDi3vdJvYjAxuTUwk


 

 

janna2Η νύν διοίκηση φαίνεται  να αρέσκεται στην τακτική του ορισμού ανεξαρτητοποιημένων  δημοτικών συμβούλων τόσο σε έμμισθες όσο και σε  άμισθες θέσεις , όπως στην περίπτωση του  διαγραφέντα απο την παράταξη του , κ.Γιώργου Γιαννόπουλου. 

Η αρχικά μικρή παρέα της διοίκησης του Δήμου σιγά -σιγά μεγαλώνει , "προσεταιρίζοντας" ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους  αλλά και  δημόσια πρόσωπα της πόλης , δίνοντας καρέκλες και μισθούς  με σκοπό να μεγαλώσει , να επιβάλλει τις αποφάσεις και τα σχέδια της , με την μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη και ανοχή.  Στο εγγύς μέλλον θα χρησιμοποιήσει στο έπακρο τα επικοινωνιακά μέσα που έχει  στην διάθεση της, για να προβληθεί και να πείσει.

Εκμεταλλεύεται την εσωστρέφεια της παράταξης " Πρώτα η Ηλιούπολη" και εποφθαλμεί σε στελέχη της με ισχυρές προσωπικές επιδιώξεις. Είναι πολύ πιθανό  να δούμε και νέες ανεξαρτητοποιήσεις, αφού πάντα η εκάστοτε  διοίκηση είναι ελκυστική για καιροσκόπους και φιλόδοξους με ισχυρό εγώ.

Η διοίκηση του Δήμου προσπαθεί  απεγνωσμένα να φανεί με κάθε τρόπο  στους δημότες, ότι αποτελεί κάτι διαφορετικό απο την προηγούμενη  διοίκηση που κατηγορούσε για αλαζονεία και συγκεντρωτισμό ,ενώ στην ουσία αποτελεί μία χειρότερη έκδοσή της. Αποφεύγει να  απαντά σε καίρια ερωτήματα , αναβάλλοντας  τις όποιες εξηγήσεις και  απαντήσεις  στο μέλλον.

Αποτελεί μία ολοένα αυξανόμενα ετερόκλητη παρέα εξουσίας που παραμένει αναποτελεσματική, ελλειπής , χωρίς λύσεις στα προβλήματα της πόλης , που την χαράκτηρίζει η βιασύνη  και η προχειρότητα. 

Τελευταία ανανέωση ( 25.02.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB