spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Κλείνει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία μετά από 150 χρόνια λειτουργίας! PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.03.20

Κλείνει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Μετά από 150 χρόνια συνεχούς λειτουργίας το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία κλείνει.

Να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και η απόφαση για το κλείσιμό του δεν έχει καμία σχέση με τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοϊού καθώς η σχετική απόφαση αφορά μόνο τα εποχικά τουριστικά καταλύματα ενώ το συγκεκριμένο παρέμενε μέχρι σήμερα ανοιχτό καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «Με μεγάλη λύπη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον, η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, ανακοινώνει την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του εμβληματικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και του γειτονικού ιστορικού ξενοδοχείου King George λόγω της επιδημίας του κορονοϊού». Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία «λειτουργεί αδιαλείπτως για σχεδόν 150 χρόνια, όντας ουσιαστικά ο βασικός και διαχρονικός ξενώνας της πόλης των Αθηνών καθώς και η ναυαρχίδα της ελληνικής ξενοδοχείας».

Όσον αφορά στο πότε προβλέπεται επανέναρξη των εργασιών, η εταιρεία αναφέρει πως «Θα λειτουργήσει αμέσως μόλις αυτό γίνει δυνατό και θα συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στη μακρόχρονα πιστή πελατεία του. Η Διεύθυνση και το προσωπικό εύχονται σε όλους καλή υγεία και προσβλέπουν σε ένα σύντομο επανιδείν».

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Τελευταία ανανέωση ( 26.03.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB