spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ραγδαία εξάπλωση στις ΗΠΑ – Ο Τραμπ σκέφτεται να βάλει σε καραντίνα ολόκληρη τη Νέα Υόρκη
Ραγδαία εξάπλωση στις ΗΠΑ – Ο Τραμπ σκέφτεται να βάλει σε καραντίνα ολόκληρη τη Νέα Υόρκη PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.03.20

 Την επιβολή καραντίνας στη Νέα Υόρκη εξετάζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανέφερε σήμερα ο ίδιος, την ώρα που ο ιός επελαύνει ραγδαία στην χώρα εμφανίζοντας τα περισσότερα κρούσματα από Ιταλία και Ισπανία.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού στις ΗΠΑ έφτασαν την Παρασκευή τα 100.040, τον μεγαλύτερο αριθμό παγκοσμίως, σύμφωνα με καταμέτρηση του Reuters. Οι θάνατοι επίσης είναι πάνω από 1.700.

Μέχρι την Πέμπτη η Κίνα είχε καταγράψει 81.285 κρούσματα και η Ιταλία 80.539, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησαν οι κυβερνήσεις τους και υπενθυμίζει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) είχε προειδοποιήσει την Τρίτη ότι οι ΗΠΑ, χώρα με 330 εκατομμύρια κατοίκους, όδευαν να ξεπεράσουν την Ευρώπη και να γίνουν αυτές το επίκεντρο της πανδημίας.

Από πλευράς του ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως θα εξεταστεί επίσης η επιβολή του ίδιου μέτρου για το Νιου Τζέρσι και το Κονέκτικατ, προσθέτοντας ότι θα προτιμούσε να μην το κάνει αλλά «ίσως χρειαστεί».

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Τελευταία ανανέωση ( 28.03.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB