spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Ένα παράδειγμα αποτελεσματικής διοίκησης και επικοινωνίας. Τί γίνεται στο Δήμο Ηλιουπολης ;
Ένα παράδειγμα αποτελεσματικής διοίκησης και επικοινωνίας. Τί γίνεται στο Δήμο Ηλιουπολης ; PDF Εκτύπωση E-mail
  
01.04.20

consΣτο Δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού ο δήμαρχος έχει προσαρμοστεί άμεσα στις επιταγές της εποχής λόγω κορονοϊού , αξιοποιώντας ττην τεχνολογία στον τομέα της επικοινωνίας και της διοίκησης. Με σημερινή ανάρτηση στην σελίδα της δημοτικής παράταξης του  Ενωμένη Πόλη κοινοποιεί τα ακόλουθα:

"Στη πρώτη γραμμή ο Δήμαρχος και η Διοίκηση μας.

Καθημερινά ο Δήμαρχος έχει τηλεδιάσκεψη με όλα τα στελέχη του Δήμου μας, τους Αντιδημάρχους, τους υπόλοιπους Δημάρχους της Αττικής, και τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο όπως έγινε σήμερα με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη όπου συζητήθηκαν σειρά σοβαρών ζητημάτων για τη λειτουργία των Δήμων μας.
Προσπαθούμε υπό δύσκολες συνθήκες να ασκήσουμε τη διοίκηση μας και κατά γενική ομολογία τα αποτελέσματα στη στήριξη της κοινωνίας και στον τομέα της καθαριότητας είναι άκρως ικανοποιητικά πάρα τις άδειες και τις ελλείψεις.
Να του ευχηθούμε να είναι γερός γιατί ο συντονισμός ενός τόσο δύσκολου έργου είναι κεντρικός και η κεφαλή έχει πάντα το μεγαλύτερο βάρος στους ώμους της."

Πολλοί Δήμοι και Περιφέρειες ανα την Ελλάδα έχουν ήδη αξιοποιήσει ψηφιακές τεχνολογικές εφαρμογές, τόσο για τις ανάγκες επικοινωνίας ,συνεργασίας και σύγκλησης των οργάνων τους, όσο και για την εξυπηρέτηση των δημοτών στην παροχή πιστοποιητικών και εγγράφων.

Στο Δήμο Ηλιούπολης , στις 26/3/2020 έγινε μία ανεπιτυχής προσπάθεια αξιοποίησης της ψηφιακής πλατφόρμας  του συστήματος Webex, ενός απλού και αποτελεσματικού συστήματος τηλεδιάσκεψης, που παρέχεται δωρεάν στους δήμους. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

 

Η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης θα αξιοποιήσει την εφαρμογή για την πραματοποίηση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, των επιτροπών και των Δ.Σ των Νομικών Προσώπων  ή θα περιοριστεί στη"βολική" για πολλούς λόγους λύση  της "δια περιφοράς" σύγκλησης.*

* ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ



 

Τελευταία ανανέωση ( 01.04.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB