spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Εξετάζεται μέχρι και τριπλασιασμός προστίμων για όσους παραβιάζουν την καραντίνα PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.04.20

  Πέρα από την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας μέχρι τις 27/04 και την αυστηροποίηση των μέτρων όπως δρομολογείται, η κυβέρνηση εξετάζει και την αύξηση των προστίμων που επιβάλλονται σε όσους παραβιάζουν την καραντίνα.Μάλιστα προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι ο πληθυσμός δεν θα παρουσιάσει κόπωση από τον εγκλεισμό συζητείται η αύξηση στα πρόστιμα να φτάσει σε επίπεδο τριπλασιασμού και συζητείται αυτό να ισχύσει λίγο πριν τις ημέρες του Πάσχα.

Αυτό θα συμβεί, διότι η Μεγάλη Εβδομάδα είναι η πιο επίφοβη για μετάδοση του ιού καθώς θα υπάρξουν οικογενειακές συνάξεις και οι πολίτες θα έχουν συμπληρώσει έναν μήνα καραντίνας, κάτι που θα έχει προκαλέσει, όπως είναι φυσικό, τάσεις ανυπακοής, όπως έχουν ήδη σημειωθεί και σε άλλες χώρες.

Αυτή η φάση είναι εξαιρετικά κρίσιμη, αλλά και ψυχολογικά βεβαρημένη, διότι πολλοί πολίτες θα νομίζουν ότι ο κίνδυνος πέρασε. Δεν συμβαίνει όμως αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, από σήμερα θα ενταθούν οι περιπολίες και ο έλεγχος των μετακινήσεων.

 

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB