spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπολης:"Ιστορική μέρα για τον ΣΠΑΥ και τον Υμηττό" PDF Εκτύπωση E-mail
  
19.05.20
kon1

 kon3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, βρέθηκε στον Υμηττό, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Δημήτρη Οικονόμου και τον γενικό γραμματέα Ευθύμιο Μπακογιάννη, προκειμένου να παραστεί σε ειδική εκδήλωση για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας για τα μονοπάτια του Υμηττού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

O δήμαρχος  Ελληνικού-Αργυρουπολης και πρόεδρος του ΣΠΑΥ κ Γιάννης Κωνσταντάτος ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα την παρακάτω ανακοίνωση :

Ιστορική μέρα για τον ΣΠΑΥ και τον Υμηττό μας.

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον Υμηττό μας αφού υπογράψαμε με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, το Πολυτεχνείο και άλλους φορείς το Μνημόνιο για την Πιστοποίηση των μονοπατιών που είχαμε εξαγγείλει τον Φεβρουάριο.

Παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη, των Δημάρχων που αποτελούν τον ΣΠΑΥ, του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη , των Γενικών Γραμματέων των υπουργείων και πλήθους φορέων τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας υπογράψαμε το Μνημόνιο συνεργασίας που αλλάζει τα δεδομένα για τον Υμμητό στο Πυροφυλακιο της Αργυρούπολης που κτυπάει η καρδιά της εθελοντικής ομάδας δασοπυροπροστασίας. Πύλες εισόδου, οικογενειακά πάρκα και σταθμοί ενημέρωσης είναι μόνο μερικά από τα δεδομένα που θα φέρουν χιλιάδες Αθηναίους στο βουνό μας.

Ξεχωριστή παρουσίαση που θα αναφερθώ σε άλλη ανάρτηση μου έγινε στη προσπάθεια μας να φέρουμε το ηλεκτρικό ποδήλατο με σταθμούς ποδηλάτου στον Υμηττό και ευχαριστώ θερμά την εταιρεία Κosmocar και την διοίκηση της που υποστήριξε τεχνικά σήμερα με τα ποδήλατα της την εκδήλωση μας .

kon2 con4

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ :  amna.gr

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB