spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
"Αν μας ξαναδείτε , τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει”. Η συγκίνηση Χαρδαλιά στην τελευταία ενημέρωση PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.05.20

 Βρισκόμαστε σε μια νέα φάση της προσπάθειάς μας με την επανεκκίνηση των περισσότερων δραστηριοτήτων να έχει ξεκινήσει ή να έχει δρομολογηθεί τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς σε αυτό το πλαίσιο οι ενημερώσεις θα συνεχιστούν όχι όμως με τον έκτακτο χαρακτήρα όπως τώρα. Έχουμε επανέλθει σε μεγάλο μέρος στην νέα μας κανονικότητα. Για όποιο ζήτησα προκύπτει θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση και από την Πολιτική Προστασία και από τα αρμόδια υπουργεία.

Δεν βρισκόμαστε πλέον στην περίοδο του lockdown ώστε να υπάρχει ανάγκη να είμαστε κάθε απόγευμα εδώ όπως έγινε όλη αυτή την περίοδο. Ελπίζουμε ότι δεν προκύψει ξανά αυτή η ανάγκη. Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε καθημερινή ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει ξανά. Πιστεύουμε όμως ότι δεν θα συμβεί”, ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς.

Αν εκτός από τις εξελίξεις στον ιατρικό τομέα η Πολιτεία λειτουργήσει συντεταγμένα όπως έκανε όλο αυτό το διάστημα και όλοι οι πολίτες λειτουργήσουμε με αίσθημα ευθύνη, όπως έκανε η συντριπτική πλειοψηφία σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.

Ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στο άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, νηπιαγωγείων, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Ιουνίου, τονίζοντας ότι έχει εξηγηθεί γιατί αυτό είναι καλό για τα παιδιά και τις οικογένειες τους και επανέλαβε τους κανόνες που έχουν έχουν ανακοινωθεί από την υπουργό Παιδείας.

Αναφέρθηκε επίσης στους υγειονομικούς κανόνες που συνοδεύουν την καθημερινότητά μας, υπογραμμίζοντας ότι από την τήρησή τους εξαρτάται να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε ως τώρα. “Ένα είναι σίγουρο, ότι δεν ξεμπλέξαμε με την πανδημία. Ο ιός θα βρίσκεται κοντά μας για μεγάλο διάστημα ακόμη και δεν σηκώνει παιχνίδια, όπως έχει αποδειχθεί σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου. Εμείς ευτυχώς αποφύγαμε να ζήσουμε εφιαλτικές καταστάσεις. Χρειάζεται και στις επόμενες φάσεις να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα, την ίδια πειθαρχεία”, κατέληξε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

ΠΗΓΗ : newsit.gr     Βίντεο :enikos.gr

 

Τελευταία ανανέωση ( 26.05.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB