spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
"Η Πόλη που θέλω": Επιβεβλημένη η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασησης του Δ.Σ του Δήμου στις 28/5/20 PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.05.20

pol1Σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 28/5/2020 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου του Δημαρχιακού Μεγάρου, κεκλεισμένων των θυρών λόγω εκτάκτων αναγκών, με βάση την υπ’ αριθ. 18318/13.3.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέματα:

1.Συζήτηση για την αυθαίρετη κατασκευή πέριξ και άνω του παλαιού παρεκκλησιού του Προφήτη Ηλία

2.Συζήτηση για το ΣΜΑ Ηλιούπολης


3.Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη χωροθέτηση δημοτικού κοιμητηρίου στο χώρο του ΚΥΤ

Λόγω των εξελίξεων της τελευταίας περιόδου σχετικά με ζητήματα αυθαιρεσιών εντός της Β’ ζώνης Υμηττού και την συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με το ΚΥΤ και την δημιουργία νέου κοιμητηρίου το δημόσιο ενδιαφέρον των δημοτών και κατοίκων της Ηλιούπολης είναι μεγάλο. Φορείς και ομάδες ενεργών πολιτών έχουν ήδη προχωρήσει σε ανακοινώσεις, δράσεις και κινητοποιήσεις και έχουν δηλώσει έμπρακτα την πρόθεση του για την συνέχεια και την κλιμάκωση αυτών των ενεργειών.

Ως δημοτική παράταξη “H Πόλη που θέλω» φρονούμε ότι θα ήταν χρήσιμο για την διεξαγωγή μίας γόνιμης συζήτησης και ανάλυσης αυτών των θεμάτων , να συμμετάσχουν εκπρόσωποι αυτών των φορέων για να ακουστούν και οι απόψεις τους ακόμη και ηλεκτρονικά με τηλεδιάσκεψη.

Θεωρούμε ότι η δυνατότητα αναμετάδοσης, παρακολούθησης της συνεδρίασης από τους δημότες ηλεκτρονικά, κρίνεται επιβεβλημένη λόγω όλων των παραπάνω . Όλα στο φως , με εγκυρότητα και εντιμότητα απέναντι στους Ηλιουπολίτες.

 

Γαβριήλ Αραμπατζής

Επικεφαλής της παράταξης 

"Η Πόλη που Θέλω"

Τελευταία ανανέωση ( 27.05.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB