spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Επιχειρησιακό Σχέδιο Ηλιούπολης :Η επίσημη εικόνα της πόλης. Πόσο καλά την γνωρίζουν οι δημότες της;
Επιχειρησιακό Σχέδιο Ηλιούπολης :Η επίσημη εικόνα της πόλης. Πόσο καλά την γνωρίζουν οι δημότες της; PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.05.20

dim35Σήμερα (27/5) ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" Γ.Αραμπατζής προέβει σε μία ανακοίνωση - πρόταση, σχετικά με το ζήτημα του προβλήματος του δημοτικού κοιμητηρίου και της ενδεχόμενης δημιουργίας ενός νέου σε τμήμα του χώρου του ΚΥΤ Υμηττού. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Στην ανακοίνωση γίνεται μνεία στο υφιστάμενο ρυμοτομικό σχέδιο της Ηλιουπολης , στο οποίο προσδιορίζεται ότι η έκταση που προορίζεται για χρήση κοιμητηρίου δεν περιορίζεται σε αυτήν που καταλαμβάνει το σημερινό νεκροταφείο.

Αναζητώντας στοιχεία σχετικά με το ρυμοτομικό σχέδιο της πόλης , σας παραθέτουμε το τελευταίο Επιχειρησιακό Σχέδιο Ηλιούπολης που περιλαμβάνει όλα τα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν την επίσημη εικόνα της πόλης. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2015-2019 

Διαβάζοντας το,πολλοί θα εντοπίσουν στοιχεία ,σχέδια και αναλύσεις που σχετίζονται με μέιζονα θέματα της πόλης τα οποία ενδεχομένως αγνοούν ή δεν έχουν ακριβή εικόνα γι αυτά.

Πολλά απο τα στοιχεία που παραθέτονται παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και άπτονται θεμάτων που  απασχολούν την κοινή γνώμη των δημοτών της πόλης.

Ενδιαφέρον για το θέμα του κοιμητηρίου παρουσιάζουν το ρυμοτομικό σχέδιο της πόλης (σελ.9), το σχέδιο εντάξεων στο σχέδιο της πόλης ανά ΦΕΚ (σελ.33), ο χάρτης με το οδικό δίκτυο και χώρων στάθμευσης (σελ.47) και ο χάρτης με της χρήσεις γης (σελ.96).

Στην σελίδα 90 υπάρχει πίνακας με τους ιερούς ναούς της πόλης, στον οποιο μάλιστα ως τέτοιος περιγράφεται και ο Προφήτης Ηλίας , για τον οποίο πολλά γεγονότα  έχουν λάβει χώρα  το τελευταίο 8μηνο. 

Το επιχειρησιακό σχέδιο έχει εγκριθεί με την υπ'αριθμό 328/2016  απόφαση  του δημοτικού συμβουλίου που βρίσκεται αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ  και θα μάθετε ποιά απο τα μέλη της σημερινής διοίκησης αλλά και του δημοτικού συμβουλίου συμμετείχαν στην συζήτηση και ψήφισαν (αρνητικά ή θετικά) , προκειμένου για να μην ισχυριστούν κάποιοι  κάποτε ότι δεν είδαν και δεν γνώριζαν τίποτα.

 


 



Τελευταία ανανέωση ( 27.05.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB