spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow Aπίστευτο viral βίντεο- υπερπαραγωγή από ραδοφωνική εκπομπή στην Κρήτη.
Aπίστευτο viral βίντεο- υπερπαραγωγή από ραδοφωνική εκπομπή στην Κρήτη. PDF Εκτύπωση E-mail
  
11.06.20

 Ειλικρινά δεν έχουμε λόγια… Μιλάμε για μια παραγωγή που σπάνια βλέπεις όχι μονάχα στην Κρήτη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο λόγος για το νέο promo βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι Στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου.

Το βίντεο έχει πρωταγωνιστή έναν τρελό ομογενή επιστήμονα ο οποίος βρήκε στη ρακή το αντίδοτο για τον… κορονοϊό! Αμέσως καταστρώνει ένα μεγαλεπήβολο βάσει του οποίου έπρεπε μέσα σε 24 ώρες να ψεκαστεί ολάκερη η Κρήτη!

Αποστολή-ευκολάκι για τους RAKIBUSTERS, τρεις αποφασισμένους Κρητικούς καζανάρηδες δηλαδή,  οι οποίοι φορτώθηκαν τα τσιμπράγκαλά τους και σάρωσαν το νησί, ψεκάζοντας τους πάντες και τα πάντα. Τα θετικά νέα από την καταπολέμηση του ιού, ταξιδεύουν στα μεγαλύτερα δίκτυα του κόσμου, με τα πλάνα να εναλλάσσονται σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία και… Κίνα, ενώ η κανονικότητα ξανακάνει την εμφάνισή της στη μεγαλόνησο, μέσα από εικόνες που όχι απλά σε μεταφέρουν στην πανέμορφη Κρήτη, αλλά σου μεταδίδουν την… ντόπα αισιοδοξίας την οποία εξ αρχής ήθελαν να περάσουν οι συντελεστές της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΠΗΓΗ : daynight.gr

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB